Search
Generic filters

: Viaplay

Rigt og lettilgængeligt udbud

Har mange titler samt eksklusive sportsudsendelser og findes på mange platforme.

08 2015Viaplay

Lyd & Billede mener

Godt udvalg af skandinaviske titler, nye film og indhold for børn. De nyeste titler kan lejes. Masser af sport for en ekstra udgift. Indhold kan downloades til tablet og ses offline.
Ikke lige så godt udvalg af klassiske film eller de store, populære amerikanske tv-serier.
  • Pris: 79-229 kroner/måned (1 måneds gratis prøvetid)
  • Web: viaplay.dk
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris kr

Hvis man bare vil have film og serier, kan man nøjes med det billige abonnement, mens det koster noget mere, hvis man også vil have adgang til alle sportsudsendelser.

Det er let at se indholdet, idet Viaplay ikke alene har sin egen boks, men også findes på smart-tv’er og spilkonsoller. Selvfølgelig er der også apps til mobil og tablet. Her kan man unikt downloade film og se dem uden nettilslutning senere, hvilket er perfekt til flyrejser eller lange bilture med børn.

Det er rimelig let at lede i udbuddet. Der er tydelige hovedkategorier for film, serier, børn og sport samt en separat lejebutik. Under disse kategorier er titlerne inddelt i både genrer og temaer, som kan derefter sorteres efter popularitet, alder og bedømmelse.

Der er relativt meget information om titlerne, og man kan klikke sig videre til flere film fra samme instruktør eller skuespillere. Derimod kan man desværre ikke selv give karakterer eller få personlige anbefalinger. Søgefunktionen kunne også være bedre.

Titler fra Sony, Disney og Universal kommer først på Viaplay, og det giver mange relativt nye film i kataloget. Hvis man ikke kan vente, er der lejebutikken med de nyeste titler. Ud over film og tv-serier kan man også få mængder af sport mod et ekstra gebyr.

På tv-serier skiller tjenesten sig ud med et godt udbud af skandinaviske serier, og der er også mange titler til børn. Udbuddet er dog lidt mere sparsomt, når det gælder de store, populære amerikanske tv-serier.

viaplay

annonce

 

annonce

Konklusion

Afhængigt af hvilken slags indhold man er interesseret i, kan Viaplay være et godt alternativ til den eller så dominerende Netflix. Især hvis man er interesseret i skandinaviske film og serier, sport eller nyere film, og fordi man også kan leje film.

Viaplay har næsten lige så meget til børn som streaming-giganten, men er ikke helt så stærk på amerikanske serier og ældre film. Til gengæld har den det trumfkort, at indholdet kan downloades til tablet’en og ses offline, hvilket er guld værd på rejser.

Kommenter

Skriv et svar

Læs også

De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.
Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?
Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elcykel-modeller fra en hollandsk virksomhed, som mener, at deres smarte og internetopkoblede cykler er fremtidens mobilitet.
Thorens’ halvautomatiske pladespiller med direkte drev behøver et solidt fundament for at yde sit bedste.
Som en ægte babelfisk oversætter disse hørepropper alt, hvad du siger – og tilbage igen – direkte.

Aktuelle tilbud

Annonce

JBL Bar 5.1 Surround

Vejl.pris 4999 kr Blæser liv i TV-stuen

Epson EH-TW9400

Vejl.pris 21990 kr Den fornuftigste high-end-projektor

BenQ W5700

Vejl.pris 33190 kr Overkommelig biografmaskine med 4K

6 high-end soundbars

Vejl.pris kr Verdens bedste soundbars?
Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.