Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: C More Play

Sport og betalingskanaler

En prima tjeneste for dem, der vil have streaming, live-tv og sportsudsendelser.

Skrevet af / 26/01/2014 - 14:20
C More Play
Jonas Ekelund

Mange kender C Mores tv-kanaler, og Play er deres dyre, veludstyrede tjeneste, som omfatter film, tv-serier og sport. Omkring 10 procent af indholdet findes i HD, men surround-lyd tilbydes ikke. Lige nu kan man se tjenesten på sin computer eller på en iPad, men der er apps på vej til Android-tablets og smartphones.

Indholdet er opdelt i film, tv-serier, sport, dokumentarer og børneprogrammer. Inden for hvert område præsenteres titlerne i forskellige kategorier, der hjælper én med at vælge. Søgefunktionen giver mange hits, men det er lidt uklart, hvad man kan søge på, og mange hits virker ikke relevante. Man får forholdsvis god information om titlerne, men man kan desværre ikke klikke sig videre på f.eks. instruktør eller skuespillere for at finde mere.

Som navnet Play antyder, kan man se C Mores betalingskanaler live, og det inkluderer sportsudsendelser. Live-tv er unikt for C More Play, og det er kun Viaplay, der også tilbyder sport. Der er et ganske godt udvalg af nye Hollywood-film, børnefilm, danske film, klassikere og prisbelønnede kvalitetsfilm. Der er svenske (men ikke danske) og en hel del gode udenlandske tv-serier, men man er normalt begrænset til den seneste sæson.

Konklusion
For dem, der vil kunne se C Mores betalingskanaler på computeren eller på iPad, og for sportsfans kan det være pengene værd at vælge C More Play. Man får også et stort katalog af nye Hollywood-film og mange tv-serier.

Navigationen fungerer fint, men søgefunktionen virker uigennemskuelig. Det er desuden en stor ulempe, at man ikke på enkel vis kan slutte sit tv til, og at det stadig er begrænset, hvilke håndholdte enheder man kan bruge.

Lyd & Billede mener

C More Play har et unikt udbud af live-sendte kanaler og et stort udvalg af sport. Man får også mange nye film og skandinaviske (mest svenske) tv-serier. Lige nu må man i princippet se via computeren eller iPad, og prisen er høj for de fleste.

Også i denne test:

De bedste online-filmtjenester

YouBio

Flot billede – og fin pris

TDC satser på det sikre, til en rimelig pris og i god teknisk kvalitet. Men udvalget er hverken så stort eller så bredt som hos konkurrenterne.

Billedkvaliteten er rigtig god, og har du en hurtig netforbindelse, kan du se film og serier i fuld HD-kvalitet. Nyere smart-tv kan desuden vise YouBio direkte.
Antallet og udvalget af titler ikke er det bedste. Og du må nøjes med stereolyd.
Læs hele testen

Voddler

Rodet discount-udbud

Lav pris og mange mobile platforme er tillokkende, men kataloget mangler toptitler.

Voddler har en lav månedlig pris og endda gratisfilm med reklamer.
Desværre er det besværligt at navigere i indholdet, og hvis der findes perler blandt titlerne, så de er svære at finde i biblioteket. Der er heller ikke nogen nem måde at se dem på tv på.
Læs hele testen

Viaplay

Lettilgængelig og omfattende

Stort udbud, eksklusive sportsbegivenheder og mange måder at se indholdet på.

Med meget skandinavisk indhold, nye film og frem for alt sport har Viaplay et unikt udbud. Tjenesten er også tilgængelig til mange enheder.
Derimod er der ikke så mange gode ældre film eller amerikanske serier.
Læs hele testen

Netflix

Bedst for de fleste

Netflix er ofte indbygget i smart-enheder, og udbuddet er omfattende og varieret.

Et stort bibliotek, inklusive egenproducerede serier, hvilket gør den unik. Det er let at finde noget nyt at se, og tjenesten findes til mange apparater.
Derimod er der få helt nye film.
Læs hele testen

HBO Nordic

Friske kvalitetsserier

Se de nyeste afsnit af kendte tv-serier lige efter den amerikanske premiere.

Mange af de bedste store tv-serier er tilgængelige med alle sæsoner, og nye afsnit frigives umiddelbart efter udsendelsen i USA.
Det øvrige udbud er forholdsvis magert, og det er svært at finde rundt i, medmindre man ved, præcis hvad man vil se.
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Marantz gi'r os en hæsblæsende oplevelse

Denon har overgået sig selv

"Usynlig" storskærm med laser

Skræmmende realistisk biografbillede

Vi tester B&O’s fedeste soundbar

Det bedste Sony-køb?

Laserskarpt biografbillede

Knivskarp 8K OLED fra LG

Devialets første soundbar på testbænken

Nu kan du få Google TV på alle dine skærme

Tag billedet med dig overalt

Næsten så let som en soundbar

Scroll to Top