BeBook Club 6”

BeBook Club 6”

Denne e-bogs-læser minder utrolig meget om Kindle. Den har samme lettere ru overflade, som giver et godt greb og gør den nem at holde fast i. Den er knap så avanceret, men den kan det, som en e-bogs-læser skal kunne – nemlig vise bøger.
Lyd & Billede mener
God skærm Gode menuer
Få ekstra features
Specifikationer
  • Skærm: 6” E Ink-teknologi, 600 x 800 pixel
  • Hukommelse: 512 MB, kan udvides med op til 32 GB SD-kort
  • Batteri-levetid: 12.000 sidevisninger
  • Mål: 196 x 121 x 6 mm
  • Vægt: 278 g
  • E-bogs-formater: ePub, pdf, txt, html, rtf, mobi, chm, pdb, jpg, png, gif, bmp, tiff
  • Lydformater: Understøtter wav og MP3
  • Lydudgang: 3,5 mm stereo-ministik
forfatter

For at hente bøger ind på enheden skal man installere Adobe Digital Editions. Det er et program, man kan bruge til at lægge sine egne tekstfiler, musik og indkøbte bøger over på enheden.

Ud over installation af programmet skal man også oprette et Adobe ID og logge ind, før det hele fungerer. Når det er gjort, kan man med programmet oprette undermapper på sin BeBook-enhed, så man f.eks. kan sortere sine bøger efter genre eller forfatter.

Nem betjening
Menuerne på BeBook er meget lette at gå til. Man betjener dem via navigationsknapperne på forsiden, og de er meget pædagogisk lavet. Når man f.eks. er ved at læse en e-bog, behøver man kun at trykke på én knap for at få adgang til alle indstillinger: tekststørrelse, søgning, bogmærker osv.
Enheden er en af de største og tungeste i testen, og designet gør det lidt svært at betjene den med én hånd, hvilket ellers er ideelt til tog eller bus.

Udmærket skærm
Skærmen er på 6 tommer, og den er ganske udmærket. Det er ikke den bedste, jeg har set, men teksten er meget læsbar, og den har god kontrast. Den er behagelig at læse på, så man kan sagtens holde ud at blive ved i lang tid.
Ellers er BeBook Club 6” et meget enkelt produkt. Den har bare 512 MB hukommelse, men kan udvides med op til 32 GIGABYTE med et SD-kort. Man kan lytte til musik ved hjælp af hovedtelefoner, og skærmen kan vendes.

Konklusion
Der er tale om en simpel, men rigtig god e-bogs-læser. Betjeningen er nem, og man kan næsten selv bestemme, hvor meget hukommelse man har brug for. En rigtig god læser, hvis man vil have en stor skærm.

Læs alle artikler i én uge for 19 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Også i denne test:

Opsummering

Konklusion og Testvinder

Selv om det virker relativt simpelt, så har det været rigtig svært at finde en vinder denne gang.

Sovos E-Reader Plus

Sovos E-Reader Plus

Selv om den altså bliver solgt som e-bogs-læser, så er den nok nærmere en medie-afspiller, der kan håndtere e-bøger.

Du kan læse i mørke Se film på farten
Lavere batteri-levetid

Amazon Kindle

Amazon Kindle

Kigger man på e-bogs-læsere, så er Amazons Kindle ikke til at komme uden om. Dels fordi Amazon har produceret dem så længe, at de er nået til 3. generation, og dels fordi Kindle har features, som de andre ikke kan matche.

Knivskarp skærm Online bogkøb God pris
Synkroniserer kun købte bøger

Cybook Opus

Cybook Opus

Trods prisen virker Cybook Opus ikke som fantastisk kvalitet, når man får den i hænderne. Den har et lidt plastic-agtigt look og er ret glat at holde på. Til gengæld har Cybook Opus et meget lommevenligt format. Den passer endda i en inderlomme, så man kan have den med alle vegne.

God størrelse
For glat Umuligt menusystem Ringe skærm

Sony Reader PRS-650

Sony Reader PRS-650

Sony begyndte at sælge deres Reader for over et år siden, men den er først kommet til Danmark for nylig. Den er udstyret med touchscreen, hvilket gør den meget nem og intuitiv at bruge.

Godt design Touchscreen Nem at bruge
Lidt glat overflade
Har du dette produkt?
Giv din karakter.
0 / 6

Your page rank:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Læs også: