Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: WD My Passport Ultra Metal Edition

Ikke alt der skinner er stål

Ultrasikkert og kompakt drev er af metal – i hvert fald på oversiden.

Publiceret 10/04/2015 - 00:01
WD My Passport Ultra Metal Edition
John Alex Hvidlykke

WD My Passport Ultra Metal Edition er det imponerende navn på testens anden deltager. Den fylder under halvt så meget som sin trådløse storebror, men fortrinsvis i kraft af mindre tykkelse. Længde og bredde afgøres af 2,5 tommers harddisken indeni.

Overfladen i børstet aluminium er lækker at se på og røre ved, og disken fås i flere metalfarver. Den flotte finish dækker dog kun oversiden, mens bunden er i plastic. Begge dele er selvfølgelig aldeles uden betydning for diskens ydelse og kapacitet. Vi havde fat i en 1 terabyte udgave, men disken fås også i en 2 terabyte version.

Ud over hardware-krypteringen og backup-programmet, som begge går igen fra den trådløse version, er der ikke meget at sige om disken: Dataoverførsel med USB 3.0 går hurtigt, og disken fungerer upåklageligt.

 

Konklusion

Man får masser af plads i en lækker indpakning. Prisen er noget højere end på almindelige eksterne harddiske, men til gengæld får man hardware-baseret kryptering af sine data.

Karakter
WD My Passport Ultra Metal Edition
Premium

Home mener

Fiks lille design-harddisk, som overfører filer hurtigt og problemfrit. 256 bit hardware-kryptering holder dine data sikre. Kun oversiden er af metal, og den bliver i øvrigt let ridset. Eksterne diske er de sidste 15 år blevet bedre, men ikke mindre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top