Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Hisense 110UX: Glødende topmodel kommer i 2024

Hørte vi 110 tommer og 10.000 nit?

Skrevet af / 25/11/2023 - 13:37
Hisense 110UX: Glødende topmodel kommer i 2024

Hisense har allerede gjort sit indtog på det europæiske og nordiske TV-marked, og næste år kan vi forvente endnu flere – og større – TV-modeller fra den kinesiske producent. Herunder flagskibsmodellen 110UX!

Hisense har allerede afsløret den kommende topmodel for 2024, som for nylig blev hædret med en innovationspris forud for CES 2024 i Las Vegas.

Elektronikmessen åbner egentlig først i januar, men traditionen tro uddeles CES Innovation Awards på forhånd for at skabe opmærksomhed om de hotteste produkter. Og Hisense 110UX er bestemt en af de modeller, vi ser frem til at blive blændet af.

Læs også Store, stærke og lynhurtige TV'er fra Hisense Hisense viser et bredt udvalg af TV'er på IFA 2023. Den største af dem alle er oppe på 100 tommer!

Hisense 110UX: LCD-TV med kraftig lysstyrke

Hisense hævder, at den nye topmodel vil kunne levere en maksimal lysstyrke på hele 10.000 nit – det højeste nogensinde fra en forbrugerskærm. De allermest lysstærke TV’er ligger i øjeblikket på mellem 2.000 og 4.000 nit.

Den markant øgede lysstyrke er opnået med ekstra sofistikeret MiniLED-bagbelysning – ULED X – som består af 40.000 dimming-zoner med 24 volt højeffektive lysdioder.

Topmodellen formår også at gengive et imponerende bredt farvespektrum, ifølge Hisense hele 95 procent af Rec.2020-farverummet. Dette må ikke forveksles med det meget mindre DCI-P3-farverum, som der normalt refereres til.

Hisense har vist nogle versioner af 110-tommeren ved tidligere lejligheder, men det ser ud til, at specifikationerne er blevet trimmet til 2024. Så vidt vi kan forstå, har det stadig 4K-opløsning.

Hisense fortæller, at de tager en ny panelteknologi i brug på denne skærm, herunder nye materialer inden for kvanteprikker, og at den har et specielt antirefleksfilter, som minimerer refleksioner fra omgivelserne.

110-tommeren leveres også med en integreret gulvreol og lydsystem, som skal gøre det til et komplet TV for den virkeligt kræsne.

Læs også Skarp og lysstærk Denne Hisense-model har en imponerende skarphed og lysstyrke, men U7K mangler lidt på app-fronten.

Pris og tilgængelighed

Hisense har endnu ikke afsløret, hvor meget denne mastodont kommer til at koste, eller hvilket strømforbrug vi kan forvente for fuld kraft! Men vi forventer at se og høre mere, når vi tager til CES 2024 i Las Vegas i januar.

Hvem ved, måske har Hisense planer om at skinne om kap med The Sphere? Uanset hvad, vi kan næsten ikke vente!

Læs også Mere storskærms-galskab fra TCL Først 98" og nu 115"... hvad skal det dog ende med?

 

Læs også:

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

Samsungs nye TV'er får "AI-processor"

0
Scroll to Top