Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHED

YouTube og Universal restaurerer 1.000 musikvideo-klassikere

Fra og med i dag kan musikfans og fremtidige generationer opleve de første 100 af disse klassikere i en kvalitet, der ikke er set tidligere.

Skrevet af / 20/06/2019 - 13:55
YouTube og Universal restaurerer 1.000 musikvideo-klassikere

“Stor musik er stor kunst, og det har fortsat en enorm indflydelse på tværs af generationer – på samme måde som uvurderlige skulpturer eller malerier. Men indimellem har musikken også brug for en restaurering.”

Sådan indledes en pressemeddelelse fra Google, der går videre til at fortælle, at YouTube og Universal er gået sammen for at opdatere 1.000 af de mest ikoniske musikvideoer nogensinde – fra dengang der ikke fandtes HD.

100 af videoerne er allerede tilgængelige nu via YouTube. Bl.a. med kunstnere som Billy Idol, Beastie Boys, Boyz II Men, George Strait, Janet Jackson, Kiss, Lady Antebellum, Lady Gaga, Lionel Richie, Maroon 5, Meat Loaf, No Doubt/Gwen Stefani, Smokey Robinson, The Killers, Tom Petty, etc.

Alle 1.000 videoer skal være tilgængelige før slutningen af 2020, skriver YouTube endvidere i dette blog-indlæg.

Herunder kan du se tre af videoerne, som de ser ud nu efter at de er blevet opgraderet til HD-format: Sabotage med Beastie Boys, Forever med Kiss og I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That) med Meat Loaf.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top