Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Aqara U200 kan låses op med iPhone og Apple Watch

Den nye smartlås er kompatibel med Matter og Apple Home Key.

Skrevet af / 27/02/2024 - 16:25
Aqara U200 kan låses op med iPhone og Apple Watch

Aqara var tidligt ude med den nye Matter smart home-standard, der gør det muligt for produkter fra forskellige producenter at arbejde sammen. De var også blandt de få, der kvalificerede sig i vores test af overvågningskameraer med Homekit. Nu er de blandt de første til at lancere en smart dørlås med Matter-understøttelse.

Læs også Dit smarte hjem bliver nemmere med Matter Matter bygger bro mellem Smart Home-produkter, så de fungerer gnidningsfrit på tværs af de store platforme.
(Foto: Aqara)

Den nye Smart Lock U200 er en eftermonteringslås, hvilket betyder, at den kan installeres på en gammel dør uden at kræve omfattende ændringer eller ombygninger. Den fastgøres til den eksisterende låsemekanisme og skulle være kompatibel med europæiske døre. Låsen drives af genopladelige Li-Ion-batterier og skulle holde i op til 6 måneder.

(Foto: Aqara)

Oplåsningsmodulet er placeret på ydersiden og drives af AAA-batterier eller kan forbindes til dørklokkens ledning. Du kan styre låsen med fingeraftryk, engangs- eller permanente koder, via mobilapp’en, stemmekommandoer, NFC-kort fra Aqara eller fysiske nøgler. Det mest interessante er, at de arbejder på at understøtte Apples Home Key, som giver dig mulighed for at låse op ved at bringe din iPhone eller dit Apple Watch i nærheden af låsen. De venter dog på certificering fra Apple.

(Foto: Aqara)

Takket være understøttelsen af Matter skulle det være nemt at lade låsen udløse begivenheder i det intelligente hjem. For eksempel at slukke for alt, når man låser og forlader huset, slukke for alarmen, når låsen låses op af et familiemedlem, eller aktivere udendørs lys og kameraer, hvis nogen ikke lykkedes med at åbne døren.

Låsen er blevet lanceret på Kickstarter for 189 dollars (ca. 1.300 kroner) og forventes at kunne blive leveret i april.

Læs også:

Yale Doorman L3S

Yale Doorman L3S: Endnu mere elegant

Den seneste Yale Doorman L3S er en smart kodelås, der er lige så sikker, som den er elegant og enkel.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

0
Lyd & Billede
Scroll to Top