Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Spotify udruller ny TV-app

TV-versionen af Spotify har fået ny brugergrænseflade med flere nye funktioner.

Skrevet af / 13/11/2023 - 15:45
Spotify udruller ny TV-app

Spotify offentliggjorde for nylig, at de har lanceret en ny version af deres app til Smart TV og spilkonsoller. Den redesignede TV-app har fået et nyt layout, der i højere grad ligner de nyligt opdaterede apps til mobil og desktop.

Spotify-app’en til TV er tilgængelig til en række Smart TV-systemer og spilkonsoller. (Foto: Audun Hage)

Med TV-versionen af Spotify kan du nemt styre musikafspilningen direkte fra din TV-skærm og lytte til musikken gennem dine TV-højttalere eller en tilsluttet soundbar eller stereoanlæg.

Spotify-TV-app-3-989x556 Spotify-TV-app-4-989x556
<
>
Med Spotify på TV har man mulighed for at se musikvideoer og podcasts (f.eks. den populære Joe Rogan Podcast) direkte på sin TV-skærm i stort format (Foto: Audun Hage)

Ny Spotify-app til TV-skærmen

Her er nogle af de forbedringer, Spotify fremhæver:

Ny startskærm: Du kan nu nemt finde genveje til favoritter, nyligt afspillet lyd og personlige anbefalinger helt øverst på startskærmen.

‘Up next’-lyttekø: Tidligere var det kun muligt for TV-lyttere at se den næste sang. Med den nye Now Playing-visning kan du bedre administrere din playliste ved at se og kontrollere, hvad der afspilles.

Dark Mode/mørk tilstand: Dæmper lysstyrken på skærmen og nedjusterer det visuelle indhold til at vise en minimal mængde information, så du kan lytte i fred og ro.

Flere brugerprofiler: Eftersom der formentlig er flere personer i husstanden, der bruger TV’et, bliver det nu nemmere at skifte brugerprofil.  Den aktive profil vises i øverste højre hjørne af skærmen.

Spotify TV-app’en kan downloades til Android / Google TV, LG WebOS, Samsung Tizen, Playstation og Xbox samt til Apple TV.

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top