TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Pro-Ject BT Box E HD

Boksen der giver dig Bluetooth i anlægget.

forfatter
Publiceret 19/09/2022 - 08:40

Hvis man ønsker at streame musik til et anlæg, der ikke har en trådløs forbindelse, er der flere muligheder. Det nemmeste er at købe en Chromecast, eller en simpel Bluetooth-modtager, for et par hundrede kroner.

Så får man bekvemmeligheden ved at streame musik fra sin mobiltelefon over anlægget, men det er ikke sikkert, at lyden bliver lige så god.

Pro-Ject mener, at deres Bluetooth-modtager giver dig bedre lyd. Den understøtter nemlig Bluetooth 5.0 og aptX-HD, som har en lidt større båndbredde og potentielt bedre lyd end ‘almindelig’ Bluetooth.

Foto: Pro-Ject

Den lille boks kobles til en ledig indgang på anlægget, enten analogt eller via den optiske digitale indgang, og derefter kan man bare parre mobiltelefonen med BT Box E HD og trykke på play, så flyder musikken ud i rummet.

Den kompakte Bluetooth-modtager håndterer op til otte enheder, der ikke kræver parring, hver gang du vil afspille musik, og den leveres med en ekstern strømforsyning. Du kan vælge mellem sort eller hvid, og prisen er angivet til 149 Euro.

Foto: Pro-Ject

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Roland-piano med højttalerdroner Roland Corporation fejrer sit 50-års jubilæum ved at lave et vildt konceptklaver med indbygget 14-kanalers lyd - og fire svævende højttalere!
Nyt album fra The Boss Så er det officielt! Den 11. november udgiver The Boss sit 21. studiealbum.
Nyt album? Den amerikanske rock-legende er snart klar med sit 21. studiealbum - og denne gang er det et soul cover-album.
Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!
Billig streaming-løsning Boksen der giver dig Bluetooth i anlægget.
Følg Lyd & Billede