Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Pro-Ject BT Box E HD

Boksen der giver dig Bluetooth i anlægget.

Skrevet af / 19/09/2022 - 08:40
Pro-Ject BT Box E HD

Hvis man ønsker at streame musik til et anlæg, der ikke har en trådløs forbindelse, er der flere muligheder. Det nemmeste er at købe en Chromecast, eller en simpel Bluetooth-modtager, for et par hundrede kroner.

Så får man bekvemmeligheden ved at streame musik fra sin mobiltelefon over anlægget, men det er ikke sikkert, at lyden bliver lige så god.

Pro-Ject mener, at deres Bluetooth-modtager giver dig bedre lyd. Den understøtter nemlig Bluetooth 5.0 og aptX-HD, som har en lidt større båndbredde og potentielt bedre lyd end ‘almindelig’ Bluetooth.

Foto: Pro-Ject

Den lille boks kobles til en ledig indgang på anlægget, enten analogt eller via den optiske digitale indgang, og derefter kan man bare parre mobiltelefonen med BT Box E HD og trykke på play, så flyder musikken ud i rummet.

Den kompakte Bluetooth-modtager håndterer op til otte enheder, der ikke kræver parring, hver gang du vil afspille musik, og den leveres med en ekstern strømforsyning. Du kan vælge mellem sort eller hvid, og prisen er angivet til 149 Euro.

Foto: Pro-Ject
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Scroll to Top