Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Pro-Ject BT Box E HD

Boksen der giver dig Bluetooth i anlægget.

Skrevet af / 19/09/2022 - 08:40
Pro-Ject BT Box E HD

Hvis man ønsker at streame musik til et anlæg, der ikke har en trådløs forbindelse, er der flere muligheder. Det nemmeste er at købe en Chromecast, eller en simpel Bluetooth-modtager, for et par hundrede kroner.

Så får man bekvemmeligheden ved at streame musik fra sin mobiltelefon over anlægget, men det er ikke sikkert, at lyden bliver lige så god.

Pro-Ject mener, at deres Bluetooth-modtager giver dig bedre lyd. Den understøtter nemlig Bluetooth 5.0 og aptX-HD, som har en lidt større båndbredde og potentielt bedre lyd end ‘almindelig’ Bluetooth.

Foto: Pro-Ject

Den lille boks kobles til en ledig indgang på anlægget, enten analogt eller via den optiske digitale indgang, og derefter kan man bare parre mobiltelefonen med BT Box E HD og trykke på play, så flyder musikken ud i rummet.

Den kompakte Bluetooth-modtager håndterer op til otte enheder, der ikke kræver parring, hver gang du vil afspille musik, og den leveres med en ekstern strømforsyning. Du kan vælge mellem sort eller hvid, og prisen er angivet til 149 Euro.

Foto: Pro-Ject
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top