TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tesla sælger iPhone-covers i sædeskind

Hvis du ikke har råd til at lægge en Model S under juletræet, hvad så med et mobilcover? De sælges gennem Teslas netbutik.

Det kan virke som pudsigt, at Tesla begynder at sælge iPhone-covers, men det er på den anden side en effektiv måde at synliggøre varemærket på. På verdensplan er det omkring 150 millioner iPhone 6/6s (med eller uden Plus), og hvis Tesla kan få held til at sætte sit logo på bare en lille procentdel af dem, vil det være både god og gratis markedsføring.

Læs også: Vi tester Tesla Model S

Coveret er lavet af overskudsskind fra sædebetrækkene i Model S, så det virker som en klart bedre ide at bruge skindet frem for at kassere det. Det kan måske endda bidrage positivt til bilproducentens bundlinje.

iPhone-coverne koster USD 45 (ca. 300 kr) for standardvarianten og USD 50 (ca. 340 kr) for “lommebogsudgave”.

shop.teslamotors.com

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.