Mobil

Også såkaldt sikre telefoner kan overophede.
Annonce
Annonce
forfatter

Hvad der skulle have været årets hotteste phablet, er i stedet blevet en PR-mæssigt gloende varm kartoffel for Samsung. Galaxy Note 7 skulle have været lanceret i forbindelse med IFA-messen i september, men efter flere tilfælde af mobiler, der overophedede og gik i brand mellem hænderne på deres ejere, måtte Samsung i hast trække Galaxy Note 7 tilbage.

Kunderne fik besked om at indlevere deres mobiler til ombytning i butikken – uden at tænde for dem eller prøve på at oplade dem.

Læs også: Er din Samsung Galaxy Note 7 sikker?

Men det slutter åbenbart ikke der. En af de “sikre” Galaxy Note 7-mobiler, der er frikendt for fejlen, brød onsdag i brand om bord på et fly i Louisville, Kentucky i USA. Og det var vel at mærke, imens telefonen var slukket.

Ejeren smed den brandvarme telefon fra sig på gulvet, hvor der kom en tyk. grøn røg fra den. Flyet stod heldigvis stadig på startbanen, da overophedningen skete, og passagererne blev evakueret via flyets hovedudgang.

Samsung har ikke på nuværende tidspunkt nogen kommentarer til hændelsen, da man ikke endnu har haft adgang til telefonen og dermed har kunnet bekræfte, at der er tale om en Galaxy Note 7. Men selskabet samarbejder med flyselskabet om at få fat på den brændte telefon.

Kilde: BBC, The Verge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Op til 2 terabyte lagring og 2800 MB/s hastighed.
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.
Succesforfatteren bag “Bosch” udgiver ny serie på Netflix.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Anvendelig 35 mm til Sony full-frame.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.