TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

“Sikker” Galaxy Note 7 brød i brand i fly

Også såkaldt sikre telefoner kan overophede.

Hvad der skulle have været årets hotteste phablet, er i stedet blevet en PR-mæssigt gloende varm kartoffel for Samsung. Galaxy Note 7 skulle have været lanceret i forbindelse med IFA-messen i september, men efter flere tilfælde af mobiler, der overophedede og gik i brand mellem hænderne på deres ejere, måtte Samsung i hast trække Galaxy Note 7 tilbage.

Kunderne fik besked om at indlevere deres mobiler til ombytning i butikken – uden at tænde for dem eller prøve på at oplade dem.

Læs også: Er din Samsung Galaxy Note 7 sikker?

Men det slutter åbenbart ikke der. En af de “sikre” Galaxy Note 7-mobiler, der er frikendt for fejlen, brød onsdag i brand om bord på et fly i Louisville, Kentucky i USA. Og det var vel at mærke, imens telefonen var slukket.

Ejeren smed den brandvarme telefon fra sig på gulvet, hvor der kom en tyk. grøn røg fra den. Flyet stod heldigvis stadig på startbanen, da overophedningen skete, og passagererne blev evakueret via flyets hovedudgang.

Samsung har ikke på nuværende tidspunkt nogen kommentarer til hændelsen, da man ikke endnu har haft adgang til telefonen og dermed har kunnet bekræfte, at der er tale om en Galaxy Note 7. Men selskabet samarbejder med flyselskabet om at få fat på den brændte telefon.

Kilde: BBC, The Verge

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.