Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Pioneers bilstereo får Apple CarPlay

Opdatering til flere eksisterende bilstereomodeller kommer til sommer.

Skrevet af / 22/04/2014 - 13:07
Pioneers bilstereo får Apple CarPlay

Du behøver ikke købe en helt ny bil for at få glæde af Apples CarPlay. Og det er måske ikke engang nødvendigt at skifte bilradioen ud. Pioneer er en af de første producenter af bilstereo til eftermontering, som integrerer Apple CarPlay direkte i hovedenheden.

CarPlay er et system, som integrerer brugerens iPhone og dens funktioner med bilens instrumentpanel. Eller med hovedenheden i bilstereoanlægget – forudsat, at den har touchskærm og kan opgraderes med CarPlay-funktion.

Pioneers bilstereoenheder med store toucskærme er et godt udgangspunkt for CarPlay, som også har indbygget Siri stemmestyring. Brug assistenten til at udføre og modtage telefonsamtaler, komponere tekstbeskeder, bruge Apple Maps til navigation og lytte til musik, podcasts og iTunes Radio.

For øjeblikket snakker Siri ikke dansk, men vi håber på, at det kun er et spørgsmål om tid, før Apple får lavet de nødvendige oversættelser. I mellemtiden på man satse på sine engelskkundskaber, som denne video af Audis egen stemmestyring så elegant demonstrerer.

Følgende modeller fra Pioneer får CarPlay-opdatering:
AVIC-F60DAB
AVIC-F960DAB
AVIC-F960BT
AVIC-F860BT
AVH-X8600BT

Mere info: pioneer.eu/carplay

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top