itemprop

OnePlus 7 Pro får 5G og lynhurtig skærm

Ny flagskibsmodel lanceres 14. maj. Og hvis du er hurtig kan du deltage i lanceringen i London.

Den 14. maj kl. 17 dansk tid løfter OnePlus sløret for hele to nye smartphones. Serien består af OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, og lanceringen finder sted ved tre forskellige arrangementer i henholdsvis Bangalore, London og New York.

“OnePlus har altid fokuseret på at bygge telefoner i tæt dialog med sit store community af brugere og fans. Derfor er det naturligt, at OnePlus’ mange fans verden over får muligheden for at deltage i lanceringen. Deltagere ved de tre events vil være blandt de første nogensinde til at se de nyeste OnePlus-enheder,” skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Men man skal vist være hurtig for at sikre sig en plads – sidste år blev et tilsvarende arrangement i London udsolgt på blot ti timer.

Billetter til London-eventet kan allerede nu købes på oneplus.com. Nedsatte Early Bird billetter kan købes indtil d. 25. april for 135 kroner.

Hvis man ikke har mulighed for at deltage i selve lanceringen, men alligevel gerne vil følge med i præsentationen af de nye mobiler, kan det også ske via OnePlus’ webside samt på YouTube, Twitter eller Facebook.

5G og lynhurtig skærm

OnePlus har endnu ikke afsløret nogen detaljer om de kommende mobiler, men i et interview med The Verge afslører OnePlus-direktør Pete Lau, at OnePlus har brugt tre gange så mange penge end normalt på skærmen i den kommende flagskibsmodel, OnePlus 7 Pro. Ifølge Lau kommer skærmen til at “redefinere hurtig og glat”, og han fortæller, at da han så den første gang, blev han “chokeret” over skærmen, som han beskriver som “super-smooth and very crisp”.

Og selvom topchefen ikke bekræfter det direkte, så nævner The Verge rygter om, at skærmen skulle komme med en opdateringshastighed på 90Hz. Det svarer til 90 fps, hvilket i praksis ville betyde væsentligt glattere animationer og i det hele taget en mere flydende oplevelse.

annonce

At begge kommende Oneplus-mobiler kommer med 5G skulle også være helt sikkert, vurderer The Verge. Dog er det ikke noget Pete Lau lægger voldsomt stor vægt på, skriver mediet. Primært fordi 5G-netværkene endnu ikke har opnået en tilstrækkelig stor udbredelse.

annonce

Pete Lau har i øvrigt tidligere udtalt, at 5G vil få en meget større betydning på en række andre områder end i forhold til smartphones, så vurderingen virker troværdig.

Følg med den 14. maj

Her på lydogbillede.dk følger vi naturligvis også arrangementet d. 14. maj, og du vil kunne læse alt om både OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro her på siden, når lanceringen er overstået.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen