Android

Om 14 dage vil du kunne købe efterfølgeren til markedets bedste budget-mobil. Denne gang helt uden invitation.
forfatter

Kinesiske OnePlus er kendt for billige priser for virkelig gode mobiler som OnePlus 2 og OnePlus X. Og så for systemet med invitationer, der begrænsede, hvem som kunne bestille de eftertragtede mobiler via firmaets webside – det eneste sted, hvor produkterne kunne købes.

Men når OnePlus 3 ser dagens lys den 14. juni, vil alle kunne bestille mobilen, for kineserne har afskaffet invitationssystemet. Det skriver de i dag på deres blog. Det betyder, at ikke bare OnePlus 3, men alle fremtidige produkter fra firmaet vil kunne købes på helt normal vis.

For godt en uge siden forærede OnePlus 30.000 styk af deres Loop VR Headset væk til de hurtigste kunder. Foto: OnePlus
For godt en uge siden forærede OnePlus 30.000 styk af deres Loop VR Headset væk til de hurtigste kunder. Foto: OnePlus

Og dog. For når OnePlus 3 lanceres om et par uger, foregår det i Virtual Reality! OnePlus har lanceret en online-butik i VR – kaldet The Loop – og for godt en uge siden forærede firmaet 30.000 VR-headsets væk til de hurtigste kunder, som blot skulle betale for forsendelsen for at modtage headsettet inden lanceringen af den nye mobil. Man kan stadig finde headsettet på firmaets webside, men det er ikke længere på lager.

Alle, der deltager i VR-lanceringen af OnePlus 3 den 14. juni, vil kunne købe mobilen direkte i VR-butikken The Loop. Foto: OnePlus
Alle, der deltager i VR-lanceringen af OnePlus 3 den 14. juni, vil kunne købe mobilen direkte i VR-butikken The Loop. Foto: OnePlus

Så når præsentationen af OnePlus 3 begynder klokken 18:30 (og det var stadig den 14. juni), så vil man kunne kigge med, hvis man har downloadet The Loop-app’en og er i besiddelse af et VR-headset – enten OnePlus’ eget eller et hvilket som helst andet headset, som fungerer sammen med en Android-mobil. Og ikke blot det. Alle der deltager i VR-lanceringen vil kunne købe mobilen med det samme, mens alle andre må vente to timer, til lanceringen er forbi.

OnePlus har officielt bekræftet den nye model, men hvad vi ved om specifikationerne er stadig på rygteplanet. Meget detaljerede rygter:

• Snapdragon 820 processor
• 4 eller 6 GB RAM
• 32 eller 64 GB lager
• 5.5 tommer Full HD AMOLED skærm
• 3.000 mAh batteri
• 16 MP kamera
• 152,6 x 74,7 x 7,3 mm
• 160 gram
• Light gray, black or gold

Annonce

Prisen skulle være USD 300.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også