TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lyd & Billede bliver gratis til iPad og Android

Du kan hente det nye nummer allerede nu! Og deltage i konkurrencen om at vinde Panasonic 4K-tv til værdi af 10.000 kroner.

Så er det på tide med en nyhed fra vores egen verden.

For efterhånden to år siden lancerede vi vores unikke digitaludgave til iPad og Android, og fra og med januar-nummeret 2016 kommer den i en helt ny version.

Sådan ser forsiden ud på det første nummer af vores nye digitale udgave.
Sådan ser forsiden ud på det første nummer af vores nye digitale udgave.

Først og fremmest gør vi i forbindelse med lanceringen af den nye version digitaludgaven gratis for alle!!!

Vi har desuden ændret formatet (fra liggende til stående), vi har totalrenoveret layoutet, og vi øger den digitale interaktion med flere billeder og endnu mere videoindhold.

I hver digitaludgave kører vi desuden en konkurrence med lækre præmier – i første nummer kan du vinde et Panasonic 4K-tv til værdi af 10.000 kroner!

Se videotrailer med masser af eksempler fra det nye layout her:

Lyd & Billede udgives af Publish AS, som igennem de seneste år har konsolideret sin position på markedet og gennemført en række strategiske opkøb. Norske Hjemmekino og Watt, svenske Ljud & Bild og danske GEAR er kommet ind i porteføljen, og samtidig har de tre websites oplevet en eksplosiv vækst.

Efter relanceringen af den digitale udgave er det vores tre websider i Danmark, Norge og Sverige, som står for skud. Vi er i fuld gang med at udvikle helt nyt design og regner med at have de nye versioner klar i løbet af 2016.

Den første gratis udgave af Lyd & Billede til iPad og Android kan downloades fra App Store og Google Play fra i dag. Herunder finder du links til begge versioner. Bemærk i øvrigt, at magasinet kun kan læses på en tablet. De fleste mobilskærme er for små til at vise layoutet ordentligt, og derfor understøtter de to apps pt. ikke smartphones.

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.