TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kinesisk Android er både smartphone og walkie talkie

Det kinesiske firma Runbo har lanceret to smartphones, som er bygget til at kunne klare lidt af hvert. Inklusive rollen som walkie talkie med en rækkevidde på 10 kilometer.

forfatter
Publiceret 21/01/2013 - 15:50

Runbo X3 og X5 er to Android-baserede smartphones bygget til at kunne tåle mosten. De tåler ikke bare at blive tabt på hårde overflader, men er også IP67-certificerede, hvilket indebærer, at de begge kan klare at befinde sig op til 30 minutter under vand ned til en meters dybde!

Herudover er begge telefoner forsynet med en kraftig antenne og fungerer også som walkie talkies i frekvensområdet 400 til 470 MHz med en rækkevidde på op til 10 kilometer. Antennen kan skrues af, hvis man ikke skal bruge den.

Runbo X5 byder herudover på en 4,3” WVGA-skærm (800 x 480 pixels opløsning), 1 GHz dual-core processor, 1 GB RAM, kamera for og bag (sidstnævnte med 8 MP) og indbygget højttaler. Den har 4 GB indbygget lager, som kan udvides med et microSD-kort, og så er batteriet på imponerende 3.800 mAh. Udover at kunne klare tæsk og en dykketur løber den altså heller ikke tør for strøm sådan lige med det samme!

Det samme gælder Runbo X3, som i det store og hele har de samme specifikationer som X5 med den forskel, at skærmen på X3 er 3,5” for at gøre plads til et komplet QWERTY tastatur.

Set fra venstre Runbo X3 og X5. Telefonen til højre er en feature-mobil ved navn X1.
Set fra venstre Runbo X3 og X5. Telefonen til højre er en feature-mobil ved navn X1.

Begge smartphones leveres med Android ICS version 4.0.4.

Produktet fås ikke i Danmark, men kan bestilles direkte fra producentens hjemmeside!

Kilde: Engadget

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend