TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HTC One halser efter Galaxy S4

HTC har solgt cirka fem millioner styk af flagskibsmodellen HTC One.

forfatter
Publiceret 24/05/2013 - 14:15

Selvom HTC One har fået fremragende anmeldelser og har været på markedet allerede siden midten af marts på udvalgte markeder – og siden slutningen af april i resten af verden – så har den taiwanesiske mobilproducent “kun” solgt cirka fem millioner styk af flagskibsmodellen indtil nu.

I går kunne vi berette, at Samsung allerede har distribueret 10 millioner eksemplarer af firmaets nye Galaxy S4 til forhandlere over hele verden – og det blot på en enkelt måned efter lanceringen. Så umiddelbart er kunderne mere begejstrede for den meget lette, men plasticagtige Galaxy S4 end for HTC One, som ellers har fået stor ros for både design og kvalitet.

HTC-One_Silver_Left-580-100

Men netop kvaliteten og byggematerialerne er en del af årsagen til, at HTC One ikke sælger så godt som konkurrenten, siger en anonym kilde fra HTC til The Wall Street Journal. Det skriver The Verge. HTC kan på grund af mangel på komponenter simpelthen ikke producere nok enheder til at møde efterspørgslen, og salget går stadig så godt, at HTC ikke kan følge med, afslører den unavngivne HTC-chef.

Kommer i ren Google-version
Også på et andet punkt halser HTC One en smule efter Samsung Galaxy S4. I forbindelse med Google I/O kunne vi afsløre, at Google snart lancerer en “Nexus-udgave” af Samsungs nye smartphone-flagskib. Det indebærer, at man får en helt ren Android-installation, som Google ønsker sig, den skal se ud, og det helt uden Samsungs mange ekstra lag, finesser og funktioner.

google-galaxy-s4-460x306

Nu kan Geek.com så afsløre, at det samme med stor sandsynlighed sker med HTC One. Det er HTC selv, som ønsker at bringe en “ren” version af HTC One på markedet, hvilket blandt andet ville indebære, at telefonen ikke vil være udstyret med firmaets egen brugerflade, HTC Sense.

Angiveligt vil HTC lancere den nye version af HTC One i løbet af de næste par uger, men det er stadig uklart hvor og hvordan, den nye smartphone vil blive solgt til forbrugerne. Kommer det til at ske udelukkende via Google Play, så kan vi i første omgang kigge langt efter en ny HTC One på vores breddegrader, da Google Play ikke sælger hardware til kunder i Skandinavien.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend