Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

HTC klar med LTE

Taiwanesiske HTC melder sig nu i koret af mobilproducenter, som er klar med 4G/LTE.

Skrevet af / 11/12/2012 - 12:04
HTC klar med LTE

HTC har i dag løftet sløret for den nyeste model i firmaets One serie, nemlig HTC One SV. Den nye model kombinerer 4G/LTE med HTC Sense 4 og Android ICS 4.0.
HTC har tidligere kun udbudt en enkelt LTE-klar smartphone via det amerikanske teleselskab, Sprint – nemlig HTC EVO 4G LTE.

HTC One SV understøtter LTE-frekvensbåndene 800/1800/2600 MHz og kan dermed bruges med samtlige, danske LTE-klare operatører.Telefonen er udstyret med en 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core processor, og HTC One SVs interne hukommelse på blot 8 GB kan udvides ved hjælp af Micro SD-kort, med op til 32 GB per kort. Af andre specifikationer kan nævnes NFC og et kamera på 5 megapixel og f/2.0 med mulighed for at tage fotos i panoramaformat og 1080p HD-videooptagelse. Dette suppleres af et 1,6 megapixel frontkamera, som har en f/2.2 blænde.

Med Beats Audio integreret tilbyder HTC One SV optimeret lyd uanset om du lytter til musik, spiller spil eller ser video.

HTC One SV kommer i et ”elegant og slankt design”, og telefonen har en 4,3 tommer super LCD-2 touch skræm og kommer i to nuancer af hvid og blå. Designet i polycarbonat gør den fast og blød at røre ved, og med et matchende sølvmetallisk kant får den en eksklusiv finish.Telefonen vejer 122 gram og måler 128 x 66,9 x 9,2 mm.

Tilgængelighed
HTC One SV vil være tilgængelig i Danmark fra januar 2013. Prisen kender vi endnu ikke.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top