TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HTC klar med LTE

Taiwanesiske HTC melder sig nu i koret af mobilproducenter, som er klar med 4G/LTE.

forfatter
Publiceret 11/12/2012 - 12:04

HTC har i dag løftet sløret for den nyeste model i firmaets One serie, nemlig HTC One SV. Den nye model kombinerer 4G/LTE med HTC Sense 4 og Android ICS 4.0.
HTC har tidligere kun udbudt en enkelt LTE-klar smartphone via det amerikanske teleselskab, Sprint – nemlig HTC EVO 4G LTE.

HTC One SV understøtter LTE-frekvensbåndene 800/1800/2600 MHz og kan dermed bruges med samtlige, danske LTE-klare operatører.Telefonen er udstyret med en 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core processor, og HTC One SVs interne hukommelse på blot 8 GB kan udvides ved hjælp af Micro SD-kort, med op til 32 GB per kort. Af andre specifikationer kan nævnes NFC og et kamera på 5 megapixel og f/2.0 med mulighed for at tage fotos i panoramaformat og 1080p HD-videooptagelse. Dette suppleres af et 1,6 megapixel frontkamera, som har en f/2.2 blænde.

Med Beats Audio integreret tilbyder HTC One SV optimeret lyd uanset om du lytter til musik, spiller spil eller ser video.

HTC One SV kommer i et ”elegant og slankt design”, og telefonen har en 4,3 tommer super LCD-2 touch skræm og kommer i to nuancer af hvid og blå. Designet i polycarbonat gør den fast og blød at røre ved, og med et matchende sølvmetallisk kant får den en eksklusiv finish.Telefonen vejer 122 gram og måler 128 x 66,9 x 9,2 mm.

Tilgængelighed
HTC One SV vil være tilgængelig i Danmark fra januar 2013. Prisen kender vi endnu ikke.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend