TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er HTCs nye topmodel

HTC opruster ved at tilføje en ny topmodel til deres eksisterende smartphone-vognpark: HTC One X+, som lander i de danske mobilbutikker i begyndelsen af november.

forfatter
Publiceret 02/10/2012 - 21:07

Det er ikke mange dage siden, at HTC afslørede deres Windows Phone 8-mobiler 8X og 8S på et pressemøde i New York, men her stopper det ikke. For allerede nu er HTC klar med en ny topmodel: Den populære smartphone One X har fået en storebror – One X+.

Den nye telefon er en opgradering af One X og har blandt andet fået mere hukommelse, et større batteri og en hurtigere processor. Designet ligner dog til forveksling One X-modellen, der blev lanceret tilbage i april.

Kigger du godt efter, vil du dog opdage, at bagsiden er lavet i et mere gummiagtigt materiale, mens kameralinsen nu er omringet af en rød ring.

Selve softwaren har fået en ordentlig overhaling, og HTC One X+ bliver således det første produkt fra den taiwanske mobilproducent, der kommer med Android 4.1 Jelly Bean installeret.

HTC oplyser dog, at HTC One X+ ikke skal erstatte One X i butikkerne – de to smartphones skal til gengæld sælges side om side med HTCs One S-model.

Startprisen på den kommende topmodel forventes at være 4.999 kroner, og den kommer i handlen i Europa og Asien i løbet af den næste måned. Desuden kan det oplyses, at opdaterinegn til Jelly Bean med HTC Sense 4+ bliver rullet ud til HTC One S og HTC One X i oktober.

HTC One X+

  • Android 4.1 Jelly Bean og HTC Sense 4+
  • 64 GB intern hukommelsse
  • 1,7 GHz quad-core processor
  • 4,7 tommer Super LCD 2 skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixel
  • Bluetooth 4.0 og NFC-teknologi
  • Batteri på 2.100 mAh
  • 134, 36 x 69,9 x 8,9 millimeter i størrelsen
  • 134 gram

Denne nyhed bringer vi i samarbejde TV 2 Beep

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend