TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er HTC One Mini

HTC er på vej med en mindre og billigere udgave af firmaets flagskibsmodel, HTC One.

forfatter
Publiceret 13/06/2013 - 19:33

Snart er Samsung ikke den eneste mobilproducent, som har en mini-version af den allerdyreste model i rækken. HTC er på vej med HTC One Mini, en nedskaleret udgave af den skamroste HTC One.

Engadget har fået fingrene i et foto fra en “troværdig” kilde, og på billedet kan man tydeligt se den nye smartphone ved siden af storebror HTC One.

HTC One Mini kommer med en skærm på 4,3″ og er fremstillet af i samme aluminium unibody-design som flagskibsmodellen. Dog med den forskel, at skærmen ikke går helt ud til kanten. Her sidder i stedet en smal plasticring. Som er med til at gøre HTC One Mini lettere, men til gengæld lidt ødelægger det meget stilrene udtryk, som kendetegner topmodellen.

HTC One Mini bliver lanceret til efteråret. Som det ser ud nu, kommer den med Android 4.2.2 Jelly Bean med BlinkFeed, en 1,4 GHz dual-core Snapdragon 400 processor og en skærmopløsning på 720p.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend