Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her er HTC One Mini

HTC er på vej med en mindre og billigere udgave af firmaets flagskibsmodel, HTC One.

Skrevet af / 13/06/2013 - 19:33
Her er HTC One Mini

Snart er Samsung ikke den eneste mobilproducent, som har en mini-version af den allerdyreste model i rækken. HTC er på vej med HTC One Mini, en nedskaleret udgave af den skamroste HTC One.

Engadget har fået fingrene i et foto fra en “troværdig” kilde, og på billedet kan man tydeligt se den nye smartphone ved siden af storebror HTC One.

HTC One Mini kommer med en skærm på 4,3″ og er fremstillet af i samme aluminium unibody-design som flagskibsmodellen. Dog med den forskel, at skærmen ikke går helt ud til kanten. Her sidder i stedet en smal plasticring. Som er med til at gøre HTC One Mini lettere, men til gengæld lidt ødelægger det meget stilrene udtryk, som kendetegner topmodellen.

HTC One Mini bliver lanceret til efteråret. Som det ser ud nu, kommer den med Android 4.2.2 Jelly Bean med BlinkFeed, en 1,4 GHz dual-core Snapdragon 400 processor og en skærmopløsning på 720p.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top