TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Google Maps er tilbage

Med opdateringen til iOS 6 forsvandt Google Maps fra iPad og iPhone til fordel for Apples eget kort. Men nu er Google klar med sin egen kort-app til iOS.

forfatter
Publiceret 13/12/2012 - 14:50

Apple Maps har været lidt af en skandale. Så meget, faktisk, at topchef Tim Cook måtte skrive et officielt brev til Apples kunder, hvori han tog det usædvanlige skridt at opfordre brugerne til at benytte sig af andre kort-tjenester såsom Bing, MapQuest og Waze, mens Apple arbejdede på at få sit eget kort til at virke.

Og nu kan han så tilføje Google Maps – den kort-app som Apple smed ud af iOS til fordel for Apple Maps – til listen. Google er klar med sin egen kort-app til iOS, og den er tilmed bedre og har flere funktioner end den version, som tidligere var en del af iOS.

Alle de kendte funktioner som søgning og Street View er tilbage, og dertil kommer, at den nye iOS-version af Google Maps nu også inkluderer ægte bilnavigation og en helt ny brugerflade. At bilnavigation nu er en del af Google Maps til iOS må siges at være ironisk, da det netop var fordi, Google angiveligt ikke ville levere denne funktionalitet til den gamle iOS-version, at Google Maps røg ud til fordel for Apple Maps i første omgang!

Den nye iOS-version af Google Maps kan køre både på iPhone og iPad, men en særlig optimeret iPad-version skulle være på vej.

Google Maps til iOS kan hentes i iTunes.

Kilde: Google

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend