Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Fri roaming i USA

Fra på mandag kan 3-kunder bruge mobilen på samme vilkår som i Danmark, når de rejser til USA, Singapore, Puerto Rico og de Amerikanske Jomfruøer.

Skrevet af / 11/11/2015 - 19:36
Fri roaming i USA

Fra den 16. november vil det ikke koste mere at bruge sin smartphone i USA og de tre andre destinationer, hvis man er kunde hos 3 og har 3LikeHome inkluderet i sit privat- eller erhvervsabonnement. I praksis betyder det, at man kan ringe gratis til danske numre, sende sms/mms gratis til danske numre samt modtage opkald gratis og forbruge data, som tages fra det data, der er inkluderet i abonnementet.

På forkant med nye EU-regler
Europaparlamentet har netop vedtaget nye regler for roamingpriser, som angiver, at forbrugerne fra juni 2017 skal betale det samme for at bruge mobilen i de øvrige EU-lande, som de gør derhjemme. De nye regler betyder også, at teleselskaberne allerede fra den 30. april 2016 i EU kun må opkræve mindre roamingtillæg hos forbrugerne ud over den pris, en kunde betaler for at bruge mobilen derhjemme. Ifølge 3 er udvidelsen af 3LikeHome et naturligt skridt i ambitionen om at være på forkant med reguleringen af markedet.

”Det vakte opsigt, da vi introducerede 3LikeHome i marts 2014. I starten var reaktionen blandt nogle kunder, at det var for godt til at være sandt, men kunderne har taget det til sig i stor stil og surfer løs i udlandet i dag. Med EU’s regulering får alle adgang til billig roaming i EU, men vi vil fortsætte med at gøre 3LikeHome attraktivt, og derfor udvider vi nu med bl.a. USA, som er danskernes foretrukne feriedestination uden for EU,” siger Morten Christiansen fra 3 i en pressemeddelelse.

3LikeHome omfatter nu i alt 28 lande: USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales og Østrig.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top