Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Facebook får Soundrop-integration

Mange Spotify-brugere bruger Soundrop for at koble sig til ligesindede fans, nu kommer Soundrop til Facebook.

Skrevet af / 29/01/2013 - 12:17
Facebook får Soundrop-integration

Hvis man er Spotify-bruger, kan man bruge soundrop-app´en til at komme kontakt med andre fans af den musik, man kan lide. Man kan dele sine favorit spillelister med andre fans og få adgang til lytterum baseret på genre eller favoritlisterne. Som man kan følge i Soundrop og for eksempel være blandt de første, som får nye numre at høre.

Nu kommer Soundrop også til Facebook. Således at man kan lytte til Spotify, samtidig med at man chatter med venner og holder kontakten med andre fans via Soundrop.

Kunstnere kan chatte med fansene live, først ude er den jødiske reggae-sanger Matisyahu, som er online fra klokken 17.30 i dag, tirsdag d. 29. januar, og senere kommer Mc Lars, Nick Cave og flere kunstnere på Soundrop til Facebook.

Matisyahu-Facebook1

”Vi er glade for at gøre Soundrop tilgængelig hos det største netsamfund, hvor kunstnere er i kontakt med deres fans,” siger Andre Sandvik, CEO hos Soundrop, og fortsætter:

”Uanset om du bruger VEVO og YouTube eller Spotify, som din musikservice, dækker Soundrop dit behov. Vi streamede mere end 500 millioner sange sidste år i Spotify, og nu er vi meget glade for at hjælpe kunsterne med at få videotrafikken op ved at bringe vore afhængighedsskabende musikservice til Facebook.”

Soundrop finder du her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Skab video og musik på din iPad

Scroll to Top