TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Facebook får Soundrop-integration

Mange Spotify-brugere bruger Soundrop for at koble sig til ligesindede fans, nu kommer Soundrop til Facebook.

forfatter
Publiceret 29/01/2013 - 12:17

Hvis man er Spotify-bruger, kan man bruge soundrop-app´en til at komme kontakt med andre fans af den musik, man kan lide. Man kan dele sine favorit spillelister med andre fans og få adgang til lytterum baseret på genre eller favoritlisterne. Som man kan følge i Soundrop og for eksempel være blandt de første, som får nye numre at høre.

Nu kommer Soundrop også til Facebook. Således at man kan lytte til Spotify, samtidig med at man chatter med venner og holder kontakten med andre fans via Soundrop.

Kunstnere kan chatte med fansene live, først ude er den jødiske reggae-sanger Matisyahu, som er online fra klokken 17.30 i dag, tirsdag d. 29. januar, og senere kommer Mc Lars, Nick Cave og flere kunstnere på Soundrop til Facebook.

Matisyahu-Facebook1

”Vi er glade for at gøre Soundrop tilgængelig hos det største netsamfund, hvor kunstnere er i kontakt med deres fans,” siger Andre Sandvik, CEO hos Soundrop, og fortsætter:

”Uanset om du bruger VEVO og YouTube eller Spotify, som din musikservice, dækker Soundrop dit behov. Vi streamede mere end 500 millioner sange sidste år i Spotify, og nu er vi meget glade for at hjælpe kunsterne med at få videotrafikken op ved at bringe vore afhængighedsskabende musikservice til Facebook.”

Soundrop finder du her.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend