TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Denne ultrabook er fremstillet af kulstof

Ny ultrabook fra Lenovo, ThinkPad X1 Carbon, vejer blot 1,3 kg og er 1,8 cm tynd.

forfatter
Publiceret 15/05/2012 - 11:35

Nej, det var ikke Apple, som opfandt brugen af ordet ”Pad”. De bærbare computere fra tidligere IBM og nu Lenovo har heddet ThinkPad i mange, mange år. Og nu kommer der altså for første gang en ThinkPad ultrabook – baseret på Intel Ivy Bridge.

Det helt specielle ved den tynde ultrabook? Den er fremstillet af kulstof! Det er med til at holde vægten helt nede på 1,3 kg, selvom denne ultrabook ikke som så mange andre i klassen må nøjes med en skærm på bare 11”. Nej, Lenovo ThinkPad X1 Carbon har en skærm på 14” og en opløsning på 1600 x 900 pixels.

Udover Ivy Bridge er den nye ThinkPad udstyret med 2 x USB 3.0, Mini-Display, fingeraftrykslæser, indgang til SD-kort, HD webcam (720p), bagbelyst tastatur og Lenovos egen RapidCharge-teknologi, som indebærer, at batteriet kan oplades til 80% kapacitet på blot 30 minutter.

Lenovo har endnu ikke offentliggjort nogen pris på X1 Carbon, men den skulle blive tilgængelig på det danske marked til september.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend