Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Computerskærm oplader mobilen trådløst

Samsungs nye SE370 lærer computerskærmen nye tricks ved at indbygge trådløs opladning af mobilen.

Skrevet af / 21/08/2015 - 11:16
Computerskærm oplader mobilen trådløst

Samsung synes tydeligvis, at der er rigeligt med kabelrod på skrivebordet i forvejen, og at der ikke er nogen grund til at gøre det værre med en mobiloplader. Derfor har den nye computerskærm SE370 indbygget induktionsopladning.

Ideen er egentlig snublende indlysende. Alle, der bruger en computer, har alligevel deres smartphone liggende tæt ved skærmen. Og hvis man kan slå nogle funktioner sammen, så hvorfor ikke?

Skærmen oplader med Qi-standarden, der bruges af de fleste induktionsopladte telefoner på markedet. Dermed er skærmen ikke bundet til Samsungs egne telefoner. For øvrigt er Samsungs første mobiltelefon med indbygget trådløs opladning Galaxy S6, imens ældre telefoner kan forsynes med en bagplade med induktion.

Skærmen SE370 kommer i to størrelser på henholdsvis 23,6″ og 27″, og begge har Full HD-opløsning (1.920 x 1.080 pixels).

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan bliver Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro forsinket

OnePlus 12 lanceringsdato afsløret?

Sikkerhedsniveau: Nothing

Apple bliver endelig SMS-kompatibel

Mere praktisk rejseoplader fra Apple

iMessage på Android

Er Humane AI Pin et skridt mod en fremtid uden skærme?

App Store-monopolet ophører

Iphone var forsvarsløs under angreb

Samsung satser på AI

Batteritørstige Apple-ure

0
Scroll to Top