TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Apple præsenterer iOS 6

iOS 6 er proppet med nye funktioner, herunder mere Siri, Facebook-integration og helt nyt Apple kort. En beta-udgave er klar til udviklerne allerede i dag, mens almindelige dødelige må vente til efteråret.

forfatter
Publiceret 11/06/2012 - 20:15

Mere end 200 nye funktioner har Apple føjet til firmaets nyeste operativsystem til mobile enheder, iOS 6. Her er et overblik over de vigtigste:

  • Siri får en ny sportsfunktion, der gør den i stand til at besvare sportrelaterede spørgsmål.
  • Siri kommer til at kunne starte apps
  • Siri kommer nu også til iPad 3. Det sker sammen med opdateringen til iOS 6.
  • FaceTime og Photostream kommer til at virke på det mobile netværk – ikke kun Wi-Fi.
  • Komplet Facebook-integration. Det bliver ikke længere nødvendigt at logge ind for hvér enkelt applikation du vil bruge sammen med Facebook. Herudover er flere Facebook-funktioner blevet inkluderet i iOS, hvilket blandt andet lader brugeren tilføje lokationer og tagge venner direkte i iOS. Også kalenderen er nu blevet en del af Facebook, og dine Facebook kalender synkroniseres med din iOS kalender. Det samme gælder dine kontakter.
  • iOS 6 kommer med desuden med en helt ny korttjeneste ved navn Maps, der tilbyder mange  af de samme funktioner, der også findes i Google Maps, som tidligere var en del af iOS.Herunder trafikinfo, butiksinfo, restaurantinfo og andre nyttige “POI” oplysninger. Apples korttjeneste kommer også med ægte “turn-by-turn” navigation. Navigationen er integreret med Siri, så man for eksempel kan spørge sin digitale assistent, hvornår man er fremme.

Vi kommer med en langt mere detaljeret oversigt, når vi – forhåbentlig snart – får mulighed for selv at prøve iOS 6. Den officielle opdatering med iOS 6 ventes engang til efteråret. Muligvis samtidig med lanceringen af iPhone 5.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend