TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Huawei byder over på skærmstørrelsen

Huawei Ascend Mate er nyeste smartphone fra den kinesiske producent. Og det er med en HD-skærm på intet mindre end 6,1”.

forfatter
Publiceret 08/01/2013 - 15:56

Tidligere på dagen lancerede Sony en ren monstermobil, nemlig Xperia Z med en skærm på hele 5”, men der skulle ikke gå lang tid, før en anden producent kom med en endnu vildere smartphone. Og overraskede er vi ikke over, at det er kinesiske Huawei, som nu er klar med en megamonstermobil, Ascend Mate, med en kæmpeskærm på hele 6,1”. Kineserne i er lige så vilde i varmen med at vinde markedsandele på det lukrative marked for smartphones, som drengene i 8. klasse er med hende den lækre med det lange, lyse hår fra parallelklassen!

Den 6,1” store skærm placerer Huawei Ascend Mate soleklart i den såkaldte ”phablet”-kategori af telefoner, som nærmest er en blanding af en smartphone og en tablet-computer, og med en vægt på hele 198 gram og målene 163,5 x 85,74 x 9,9 mm er den da heller ikke langt fra at være lige så stor som for eksempel Google Nexus 7 eller iPad mini.

Og hvor Sony Xperia Z byder på Full HD-opløsning på 1920 x 1080 pixels på den 5” store skærm, så må man nøjes med 1280 x 720 pixels på den 6,1” store skærm på Huawei Ascend Mate. Med andre ord får Sony plads til mere end dobbelte antal pixels på et mindre skærmareal, så selvom Huawei i deres pressemeddelelse skriver, at Ascend Mate er beviset for, at ”større ER bedre”, så føler vi os ikke helt overbeviste.

Huawei Ascend Mate forventes lanceret på det europæiske marked i årets tredje kvartal. Prisen kender vi ikke, men mon ikke produktet bliver aggressivt prissat? Det plejer at være Huaweis prisstrategi.

Her er et overblik over alle telefonens specifikationer:

OS: Android 4.1 Jelly Bean
Kamera: 8 MP med HDR, 1 MP 720p frontkamera
Video: 1080p optagelse og afspilning
Skærm: 6,1” HD IPS+ 1280 x 720 LCD touch-skærm med Corning Gorilla glas
Vægt: 198 gram
Mål: 163,5 x 85,74 x 9,9 mm
Processor: 1,5 GHz quad-core Hi-Silicon K3V2 + Intel XMM6260
Batteri: 4.050 mAh
Forbindelser: DLNA, Huawei AirSharing, Wi-Fi a/b/g/n med Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend