Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ultralyd i øret

Tyske Ultrazone ved en del om hovedtelefoner. Når de lancerer ørepropper, er det bare at være lutter øre.

Skrevet af / 05/11/2012 - 14:06
Ultralyd i øret

Gode ørepropper koster en del, og Ultrasone Tio og IQ til 350 og 650 Euro bør derfor være gode sager. De er begge lavet til portabelt brug og skal fungere fint med en smartphone. Topmodellen IQ i letmetal bruger to elementer og kombinerer et såkaldt balanceret armatur med et dynamisk 8 mm element.

Således mener Ultrasone, at de er lykkedes med en sømløs og dynamisk gengivelse fra top til bund.Topmodellen har en følsomhed på 106 dB og elektrisk modstand på 20 ohm, hvilket betyder, at den let kan drives af en smartphone. At den har aftageligt kabel er en åbenbar fordel, og den ene af de to medfølgende kabler har knapper og mikrofon til fjernbetjening af mobilen.

Tio er støbt i aluminium, og begge ørepropper kan bruges med Ultrasones Android-app, som giver dig styring af musikafspilningen, og hvor man kan programmere funktionerne, man ønsker at bruge.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top