TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ultralyd i øret

Tyske Ultrazone ved en del om hovedtelefoner. Når de lancerer ørepropper, er det bare at være lutter øre.

forfatter
Publiceret 05/11/2012 - 14:06

Gode ørepropper koster en del, og Ultrasone Tio og IQ til 350 og 650 Euro bør derfor være gode sager. De er begge lavet til portabelt brug og skal fungere fint med en smartphone. Topmodellen IQ i letmetal bruger to elementer og kombinerer et såkaldt balanceret armatur med et dynamisk 8 mm element.

Således mener Ultrasone, at de er lykkedes med en sømløs og dynamisk gengivelse fra top til bund.Topmodellen har en følsomhed på 106 dB og elektrisk modstand på 20 ohm, hvilket betyder, at den let kan drives af en smartphone. At den har aftageligt kabel er en åbenbar fordel, og den ene af de to medfølgende kabler har knapper og mikrofon til fjernbetjening af mobilen.

Tio er støbt i aluminium, og begge ørepropper kan bruges med Ultrasones Android-app, som giver dig styring af musikafspilningen, og hvor man kan programmere funktionerne, man ønsker at bruge.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend