TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tre nye fra AKG

Harman præsenterer tre nye lukkede AKG-hovedtelefoner

forfatter
Publiceret 19/10/2012 - 15:17

De nye AKG K618DJ og AKG K619 er højtydende hovedtelefoner, der byder på “overdådig komfort, høj lydkvalitet, in-line-mikrofoner og en udformning med lukket bagside”, som det hedder i pressemeddelelsen. AKG K618DJ er en let og behagelig hovedtelefon, og den leverer klarhed og ydeevne med en høj SPL-kapacitet til kraftfuld lyd – selv ved lave lydniveauer. AKG K619-hovedtelefoner omfatter også en in-line-mikrofon og lydstyrkekontrol, og det betyder, at du ikke behøver at tage hovedtelefonerne af for at besvare et opkald. De fås i seks farver: Sort, grøn, lyserød, rød, blå og orange.

AKG K551-hovedtelefoner tilbyder en kombination af AKG-lydkvalitet i referenceklasse og luksuriøs komfort i et nyt design med lukket bagside. De er lavede at være gode til langvarige lytninger på bærbare musikafspillere. AKG K551’s polstrede ørekopper indeholder 50 mm drivere i fuldt over-ear-design, så der opnås en dynamisk ydeevne hvor musikelskere kan fordybe sig i lyd ved høj lydstyrke uden at forstyrre andre. Den patenterede Real Image Engineering-teknologi anbringer lytteren midt i lydoplevelsen med nøjagtig gengivelse af lyd og med et realistisk indtryk af bredde, afstand og dybde. Over-ear-hovedtelefonerne er ekstremt lette og fås i to iøjnefaldende former for finish (sort/sølv med sølvledning og hvid/sølv med blå ledning). Den indbyggede mikrofon er kompatibel med Apple-enheder.

AKG K618DJ og AKG K619 fås nu til DKK 799 og DKK 999, AKG K551 fås fra november til DKK 2499.

www.akg.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend