TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløse Nokia hovedtelefoner

Nokia Purity Pro trådløse hovedtelefoner er produceret af Monster og møntet på Nokia Lumia smartphones.

forfatter
Publiceret 21/01/2013 - 14:23

Monster står bag den legendariske hovedtelefonserie Beats by Dr. Dre foruden flere populære serier, som bærer deres eget mærke. Men det mange ikke ved er, at de også laver hovedtelefoner for mobilproducenten Nokia.

Purity Pro er den tredje model, Monster producerer for Nokia efter øreprop-modellen Purity og udenpå-øret modellen Purity HD. Purity Pro er en hovedtelefon, som når rundt om hele øret, og den er desuden trådløs via bluetooth.

Nokia Purity Pro kommer i fire farver; rød, gul, sort og hvid, det samme som smartphonen Nokia Lumia 920. Bluetooth-teknologien gør, at mobilen let synkroniserer med hovedtelefonerne, og hvis telefonen ringer, mens du hører på musik, går den over i handsfree samtalemodus.

Hovedtelefonerne kommer i forskellige farver.
Hovedtelefonerne kommer i forskellige farver.

Hovedtelefonerne har en temmelig avanceret form for aktiv støjreduktion med såkaldt feed forward og feedback teknologi. Uden at det er forklaret nærmere, indebærer det, at baggrundsstøj, både i form af sus og transienter som slag, dæmpes kraftigt.

Nokia Purity Pro kan klappes sammen og fungerer således, at den automatisk slukker, når den foldes sammen og tændes, når den foldes ud.

Prisen ser ud til at blive omkring 2.000 kroner, lanceringsdatoen er endnu ikke klar.

www.nokia.dk

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend