TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Technics hovedtelefoner er tilbage

Panasonic relancerer Technics Pro DJ-hovedtelefoner i anledningen af deres 40-års jubilæum for pladespilleren SL-1200.

forfatter
Publiceret 24/09/2012 - 11:16

Året var oktober 1972. Panasonic lancerede under high-end mærkenavnet Technics markedets måske mest legendariske pladespiller. Det var denne, som i slutningen af 70´erne skulle komme til at revolutionere musikbranchen, da den skulle danne grundlag som musikinstrument for en helt ny type musiker: DJ`en. Blandt de kunstnere, som skulle komme til at bruge og misbruge afspilleren, og dermed give den legendestatus, var Grand Master Flash, Afrika Bambaataa, DJ Kool Herc, Grand Wizard Theodore, DJ Breakout og ikke mindst DJ Kool Herc – breakbeatens grundlægger.

Technics-hovedtelefoner RP-DH1250 og RP-DJ1205 har begge været hyppigt brugt af DJ´s over hele verden. Nu relanceres de i så at sige oprindelig form på indersiden, mens indpakningen er mere opdateret og slank. Panasonic lover os topkvalitetslyd såvel som et fleksibelt design, som gør at begge ørekopper kan drejes – ideelt for amatører såvel som professionelle.

Hovedtelefonerne er vandafvisende og af lukket type for bedst mulig reduktion af støj udefra samt en tæt og konstant basgengivelse. RP-DH1250 og RP-DJ1205 tåler begge op til 3.500 mW belastning, hvilket er meget. Frekvensresponsen hævdes at være 5 Hz til 30 kHz, og Panasonic lover, at hovedtelefonerne absolut tåler at spille højt.

Har du amerikansk adresse gennem for eksempel JetCarrier, kan hovedtelefonerne forhåndsbestilles allerede nu gennem panasonic.com. I USA lanceres hovedtelefonerne i oktober til henholdsvis 270 dollar for RP-DH1250 og 230 dollar for RP-DJ1205. Vi har ikke fået nogen information om lancering i Europa og Skandinavien.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend