Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Technics hovedtelefoner er tilbage

Panasonic relancerer Technics Pro DJ-hovedtelefoner i anledningen af deres 40-års jubilæum for pladespilleren SL-1200.

Skrevet af / 24/09/2012 - 11:16
Technics hovedtelefoner er tilbage

Året var oktober 1972. Panasonic lancerede under high-end mærkenavnet Technics markedets måske mest legendariske pladespiller. Det var denne, som i slutningen af 70´erne skulle komme til at revolutionere musikbranchen, da den skulle danne grundlag som musikinstrument for en helt ny type musiker: DJ`en. Blandt de kunstnere, som skulle komme til at bruge og misbruge afspilleren, og dermed give den legendestatus, var Grand Master Flash, Afrika Bambaataa, DJ Kool Herc, Grand Wizard Theodore, DJ Breakout og ikke mindst DJ Kool Herc – breakbeatens grundlægger.

Technics-hovedtelefoner RP-DH1250 og RP-DJ1205 har begge været hyppigt brugt af DJ´s over hele verden. Nu relanceres de i så at sige oprindelig form på indersiden, mens indpakningen er mere opdateret og slank. Panasonic lover os topkvalitetslyd såvel som et fleksibelt design, som gør at begge ørekopper kan drejes – ideelt for amatører såvel som professionelle.

Hovedtelefonerne er vandafvisende og af lukket type for bedst mulig reduktion af støj udefra samt en tæt og konstant basgengivelse. RP-DH1250 og RP-DJ1205 tåler begge op til 3.500 mW belastning, hvilket er meget. Frekvensresponsen hævdes at være 5 Hz til 30 kHz, og Panasonic lover, at hovedtelefonerne absolut tåler at spille højt.

Har du amerikansk adresse gennem for eksempel JetCarrier, kan hovedtelefonerne forhåndsbestilles allerede nu gennem panasonic.com. I USA lanceres hovedtelefonerne i oktober til henholdsvis 270 dollar for RP-DH1250 og 230 dollar for RP-DJ1205. Vi har ikke fået nogen information om lancering i Europa og Skandinavien.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top