TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Technics EAH-A800

Får støjdæmpning fra øverste hylde.

forfatter
Publiceret 04/01/2022 - 19:50

Mange producenter slås om at lave de bedste trådløse hovedtelefoner med støjdæmpning. Indtil videre er det lykkedes godt for Sony og Bose, men også for Beyerdynamic, B&O og ikke mindst Apple. Dog i en højere prisklasse.

Men Technics vil også være med og lancerer EAH-A800, foreløbig uden en vejledende pris. Den får vi, når Technics EAH-A800 kommer til salg i løbet af februar.

Indtil videre ved vi, at Technics selv mener, at de har klassens bedste støjdæmpning – de kalder det Dual Hybrid Noise Cancelling Technology – som kombinerer et analogt og et digitalt filter med en feedback- og en feedforward-mikrofon.

De fortæller også, at fire mikrofoner skal give bedre samtalekvalitet, og at lydkvaliteten varetages af to 40 mm elementer med hvert sit Acoustic Control Chamber, som kontrollerer luftstrømmen for at give bedre basrespons og rumfølelse.

Hovedtelefonerne har også fået film-polymer-kondensatorer af samme kvalitet, som Technics bruger i forstærkerne, og de understøtter High-Resolution Audio Quality via Bluetooth – og LDAC, som giver op til 96 kHz/24 bit via Bluetooth.

En anden, smart, detalje er muligheden for at veksle mellem to samtaler. For eksempel kan man tale med nogen på et webmøde og trykke på samtaleknappen for at skifte til mobilsamtale.

Ud over fuld støjreduktion får man også støjdæmpning med medhør med Attention Mode samt Natural Ambient Mode, som slipper lidt af lydene udenfor igennem.

Batteritiden er angivet til 50 timer, med musik, og 30 timer med tale.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend