Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Technics EAH-A800

Får støjdæmpning fra øverste hylde.

Skrevet af / 04/01/2022 - 19:50
Technics EAH-A800

Mange producenter slås om at lave de bedste trådløse hovedtelefoner med støjdæmpning. Indtil videre er det lykkedes godt for Sony og Bose, men også for Beyerdynamic, B&O og ikke mindst Apple. Dog i en højere prisklasse.

Men Technics vil også være med og lancerer EAH-A800, foreløbig uden en vejledende pris. Den får vi, når Technics EAH-A800 kommer til salg i løbet af februar.

Indtil videre ved vi, at Technics selv mener, at de har klassens bedste støjdæmpning – de kalder det Dual Hybrid Noise Cancelling Technology – som kombinerer et analogt og et digitalt filter med en feedback- og en feedforward-mikrofon.

De fortæller også, at fire mikrofoner skal give bedre samtalekvalitet, og at lydkvaliteten varetages af to 40 mm elementer med hvert sit Acoustic Control Chamber, som kontrollerer luftstrømmen for at give bedre basrespons og rumfølelse.

Hovedtelefonerne har også fået film-polymer-kondensatorer af samme kvalitet, som Technics bruger i forstærkerne, og de understøtter High-Resolution Audio Quality via Bluetooth – og LDAC, som giver op til 96 kHz/24 bit via Bluetooth.

En anden, smart, detalje er muligheden for at veksle mellem to samtaler. For eksempel kan man tale med nogen på et webmøde og trykke på samtaleknappen for at skifte til mobilsamtale.

Ud over fuld støjreduktion får man også støjdæmpning med medhør med Attention Mode samt Natural Ambient Mode, som slipper lidt af lydene udenfor igennem.

Batteritiden er angivet til 50 timer, med musik, og 30 timer med tale.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

Har du set den slags hørepropper før?

Hørepropper - med 8K-lyd?

0
Scroll to Top