TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s julekalender 2022
Nyhed

T+A Solitaire P

Prisen er ikke det eneste, der er heftigt.

forfatter
Publiceret 04/02/2020 - 13:01

Sandt at sige har ingen af os savnet hovedtelefoner fra tyske T+A. De har altid været bedst til forstærkere, DAC’er og anden elektronik, og de laver nogle sindssygt gode højttalere.

Men hovedtelefoner? Niks.

Det har de aldrig givet sig af med, men når de nu lancerer de første af slagsen, så gør de det med stil.

T+A Solitaire P er bygget op omkring en planar-membran, som de selv har udviklet, og til at drive hovedtelefonerne har de søreme også lavet deres egen hovedtelefonforstærker.

(Foto: T+A)

De åbne hovedtelefoner er ikke så lette at drive med f.eks. en iPhone, så T+A har lavet HA200 for at have det bedst mulige match til hovedtelefonerne. Forstærkeren, som har indbygget digitalkonverter, kan fint bruges sammen med andre hovedtelefoner, og den har tilslutninger til flere lydkilder.

HA200 har to optiske og to koaksiale indgange, USB, BNC og 110 ohm balanceret. Desuden har den en balanceret og en ubalanceret analog indgang, og man kan slutte tre hovedtelefoner til udgangene på fronten. Hvoraf to er balancerede, som man kan ane på billedet nedenfor.

DAC’en understøtter i øvrigt op til 32 bit/768 kHz PCM-lyd og DSD1024-filer.

(Foto: T+A)

Hovedtelefonerne er klar til markedet i marts, prissat til 4.800 euro, mens HA200 kommer i april til 6.600 euro. Altså en kombination til 90.000 friske danske kroner, sådan cirka.

En kombination, som burde være mere end god.

Annonce
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

Tjek disse lækre hovedtelefoner! Husk navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambitiøse flagskib blandt hovedtelefoner.
… koste hvad det koste vil Mark Levinson laver ikke billige ting, og de har ikke tænkt sig at begynde nu - med deres første trådløse, støjreducerende hovedtelefoner. Men hvor gode er de?
Hør mere af omgivelserne med disse hørepropper Mange er meget optaget af lyddæmpning i deres hørepropper. Men nogle gange er det smartere at slippe omgivelserne ind. Creative Sensemore Air går længere end de fleste.
Stikker ud i mængden - og af øret En i denne sammenhæng tung og stor sports-høreprop, der leverer varen både på komfort og lyd.
Forbasket godt nyt fra Focal Focal Bathys er et 'must have’-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støjreduktion.
Årets bedste hovedtelefoner 2022-2023 Her er de bedste hovedtelefoner – og sådan vælger du de rigtige.
Følg Lyd & Billede