TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sportshovedtelefoner fra Bose

Nu øger Bose sit sortiment af hovedtelefoner med en in-ear-model specielt udviklet til at leve op til det, som kræves for at følge med på en svedig løbetur.

forfatter
Publiceret 25/09/2012 - 10:30

De sved- og vandresistente høretelefoner kommer i to forskellige varianter SIE2 samt SIE2i, og begge modeller siges at kombinere højkvalitativ lyd med en fortræffelig holdbarhed og stabilitet. TriPort hovedtelefonsteknologi giver ifølge pressemeddelelsen fra Bose et bredt lydområde inklusiv dybe, naturlige lave toner, som giver det rette drive i musikken for at holde drivet i gang i træningen. Højttalerelementerne er belagt med en hydrofobisk dyne, som holder fugten ude, men som slipper lyden igennem.SIE2 er en audio-hovedtelefon, som kan anvendes sammen med de fleste musikafspillere. Med i-modellen kan du både lytte til din favoritmusik og tale i telefon takket være indbygget mikrofon og fjernbetjening. Dette gælder dog kun, ikke uventet, dig, som har et iDevice (iPod, iPhone og så videre)

Begge varianter fås i de livlige farver orange og grøn og leveres sammen med StayHear ørepuder i størrelserne lille, medium og stor.I pakken får du også det praktiske sportsarmbånd fra Reebok, som holder afspilleren på plads under træning, og hvor du senere kan opbevare hovedtelefonerne, når du ikke træner. Der findes også en lomme, hvor du kan lægge dine nøgler (eller hvad du selv ønsker). Farven på sportsarmbåndet matcher naturligvis farven på de hovedtelefoner, du vælger.

Prisen for SIE2i er 1.195 kroner, og for den noget enklere SIE2 må du betale 995,00 kroner.

www.bose.dk

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Heftigt gaming-headset fra SteelSeries Den nye topmodel Arctis Nova Pro lover bl.a. ægte surround-lyd!
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend