Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Sportshovedtelefoner fra Bose

Nu øger Bose sit sortiment af hovedtelefoner med en in-ear-model specielt udviklet til at leve op til det, som kræves for at følge med på en svedig løbetur.

Skrevet af / 25/09/2012 - 10:30
Sportshovedtelefoner fra Bose

De sved- og vandresistente høretelefoner kommer i to forskellige varianter SIE2 samt SIE2i, og begge modeller siges at kombinere højkvalitativ lyd med en fortræffelig holdbarhed og stabilitet. TriPort hovedtelefonsteknologi giver ifølge pressemeddelelsen fra Bose et bredt lydområde inklusiv dybe, naturlige lave toner, som giver det rette drive i musikken for at holde drivet i gang i træningen. Højttalerelementerne er belagt med en hydrofobisk dyne, som holder fugten ude, men som slipper lyden igennem.SIE2 er en audio-hovedtelefon, som kan anvendes sammen med de fleste musikafspillere. Med i-modellen kan du både lytte til din favoritmusik og tale i telefon takket være indbygget mikrofon og fjernbetjening. Dette gælder dog kun, ikke uventet, dig, som har et iDevice (iPod, iPhone og så videre)

Begge varianter fås i de livlige farver orange og grøn og leveres sammen med StayHear ørepuder i størrelserne lille, medium og stor.I pakken får du også det praktiske sportsarmbånd fra Reebok, som holder afspilleren på plads under træning, og hvor du senere kan opbevare hovedtelefonerne, når du ikke træner. Der findes også en lomme, hvor du kan lægge dine nøgler (eller hvad du selv ønsker). Farven på sportsarmbåndet matcher naturligvis farven på de hovedtelefoner, du vælger.

Prisen for SIE2i er 1.195 kroner, og for den noget enklere SIE2 må du betale 995,00 kroner.

www.bose.dk

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top