Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sony WF-SP800N er et billigere alternativ

Vandtætte, trådløse og støjreducerende.

Skrevet af / 07/05/2020 - 14:04
Sony WF-SP800N er et billigere alternativ

Vi har ikke hørt mange hørepropper, der fungerer lige så godt som Sony WF-1000XM3. Men de er ikke billige, og siden vi testede dem, er der kommet andre alternativer, der er lige så gode til prisen og endda har bedre lyd. Såsom Sennheiser Momentum True Wireless 2.

De nye WF-SP800N fra Sony har meget af den samme teknologi og funktionalitet som de dyrere WF-1000XM3, men koster mindre. Hørepropperne er vand- og støvtætte i henhold til IP55-standarden, så de kan tåle både sved, regn og støv. Og så har de aktiv støjreduktion med Ambient Sound Mode, som gør det muligt at høre, hvad der sker omkring én.

Lade-etuiet giver dig ni timers ekstra musik. (Foto: Sony)

WF-SP800N har også Advanced Adaptive Sound Control, som bruges i andre Sony-hovedtelefoner og tilpasser lyden efter omgivelserne. Desuden kan man selv tilpasse lydbilledet med indstillinger i Headphones Connect-app’en på telefonen.

I app’en kan man også vælge Extra Bass, der gør netop det – øger bastrykket, så man både kan høre og mærke rytmen i musikken.

Interessant nok understøtter de musik med 360 Reality Audio, som er en avanceret algoritme, der skaber en surround-følelse, som man normalt ikke forbinder med hovedtelefoner. Altså lidt mere som at være til koncert.

Hørepropperne er sprøjtesikre. (Foto: Sony)

Man kan starte og stoppe musikken, springe mellem numre og justere lydstyrken med en finger på højre høreprop. Musikken stopper, når man tager hørepropperne ud, og starter igen, når man sætter dem tilbage i ørerne.

De understøtter i øvrigt Google Assistant og Amazon Alexa.

Hørepropper og etui fås i farverne sort, hvid og blå. (Foto: Sony)

Batterilevetiden er opgivet til ni timer, og man får yderligere ni timer med batteripakken i etuiet. Hvis man slår støjreduktionen fra, kan man få op til 26 timers musik, og Sony siger, at ti minutters opladning giver en times afspilning.

WF-SP800N er ikke i butikkerne før til juli, og prisen bliver sandsynligvis 200 euro, lidt over 1.500 kroner. De fås i sort, hvid og blå.

Op til 18 timer på en opladning med støjreduktionen slået til. (Foto: Sony)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top