TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Smarte Skullcandy-propper helt uden kabel

Skullcandy Grind True Wireless er trådløse propper, der bliver smartere med tiden.

forfatter
Publiceret 07/03/2022 - 11:33

Hvis du er på jagt efter et par helt trådløse hørepropper til en rimelig pris, kunne Skullcandy Grind True Wireless være et bud. Skullcandy har tradition for at lave hovedtelefoner og hørepropper, der både er til at betale og værd at lytte til.

Ud over selvfølgelig at kunne spille musik og være IP55 sved- og vandtætte indeholder propperne den såkaldte Skull-iQ Smart Feature-teknologi, der giver brugerne mulighed for at gå helt håndfri med stemmekommandoer – dog kun på engelsk. Skullcandy lover også , at propperne med tiden bliver stadig smartere takket være løbende opdateringer via Skullcandy-app’en.

Batteritiden er op til 40 timer, dvs. 9 timer i selve hørepropperne og 31 timer ekstra via opladningsetuiet. 10 minutters opladning i etuiet giver to timers spilletid i hørepropperne.

Skullcandy Grind True Wireless Earbuds koster 699 kroner.

Grind10
Skullcandy Grind True Wireless har en batteritid på 9 timer. Plus 31 timer ekstra via etuiet. (Foto: Skullcandy)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend