TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Smarte Skullcandy-propper helt uden kabel

Skullcandy Grind True Wireless er trådløse propper, der bliver smartere med tiden.

forfatter
Publiceret 07/03/2022 - 11:33

Hvis du er på jagt efter et par helt trådløse hørepropper til en rimelig pris, kunne Skullcandy Grind True Wireless være et bud. Skullcandy har tradition for at lave hovedtelefoner og hørepropper, der både er til at betale og værd at lytte til.

Ud over selvfølgelig at kunne spille musik og være IP55 sved- og vandtætte indeholder propperne den såkaldte Skull-iQ Smart Feature-teknologi, der giver brugerne mulighed for at gå helt håndfri med stemmekommandoer – dog kun på engelsk. Skullcandy lover også , at propperne med tiden bliver stadig smartere takket være løbende opdateringer via Skullcandy-app’en.

Batteritiden er op til 40 timer, dvs. 9 timer i selve hørepropperne og 31 timer ekstra via opladningsetuiet. 10 minutters opladning i etuiet giver to timers spilletid i hørepropperne.

Skullcandy Grind True Wireless Earbuds koster 699 kroner.

Grind10
Skullcandy Grind True Wireless har en batteritid på 9 timer. Plus 31 timer ekstra via etuiet. (Foto: Skullcandy)

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Selvformende hørepropper fra Logitech Individuelt formstøbte hørepropper har hidtil været forbeholdt professionelle musikere. Logitech har fundet en løsning, der virker genial.
Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Er dette verdens bedste hovedtelefoner? Da vi først hørte flagskibshovedtelefonene Focal Utopia for nogen år siden, blev vi blæst bagover. Sikke detaljer! Sikken stemning! Nu kommer de nye. Er de endnu bedre...?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et sæt fremragende trådløse hørepropper i mellemklassen.
Duel: 11.000 lige ind i øret Audeze Euclid mod Sennheiser IE 900. Ny, spændende teknologi mod velafprøvede principper i perfekteret version. Rådyre … og supergode!
Følg Lyd & Billede