Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sennheiser HD 660S2

Bedre defineret bas og større detaljerigdom.

Skrevet af / 09/02/2023 - 09:29
Sennheiser HD 660S2

Har du god hukommelse, husker du måske Sennheiser HD414 allerbedst. Den lette hovedtelefon i plast med de karakteristiske gule skumpuder blev produceret i en årrække, og den blev kopieret af mange andre producenter.

I nyere tid er det nok 600-serien, som er mest kendt. Og her er HD660 den mest audiofile – og den bedste, Sennheiser producerer i feltet under den dyrere 800-serie.

HD660 fik en kosmetisk og lydmæssig opgradering for nogle år siden, og nu er turen kommet til Sennheiser HD 660S2. Hvor vi loves endnu bedre lyd.

Sennheiser HD 660S2. (Foto: Sennheiser)

“Vores nye Sennheiser HD 660S2 tilbyder lytterne præcis det, de oftest efterlyste hos forgængeren. Med præcision og kraft og bedre følsomhed på alle frekvenser vil man høre detaljer, man ikke har hørt før, især i de lavere frekvenser,” siger Jermo Koehnke, Sennheiser produktchef for audiofile produkter i en pressemeddelelse.

Eksploderet visning. (Illustration: Sennheiser)

Sennheiser fortæller, at de har forbedret den 42 mm store driver, bl.a. med en lettere og bedre svingspole, som forbedrer luftgennemstrømningen i de åbne hovedtelefoner. Resonansfrekvensen er sænket fra 110 Hz i 660S til 70 Hz i 660S2. Det skal give forbedret dynamik og bedre defineret basgengivelse.

Frekvensområdet er udvidet til 8 Hz – 41,5 kHz, mens modstanden i hovedtelefonen er øget fra 150 til 300 Ohm. Følsomheden er opgivet til 104 dB.

Foto: Sennheiser

HD660S2 leveres med et kortere aftageligt kabel på 1,8 meter med 6,3 mm jackstik samt et ligeledes 1,8 m langt balanceret kabel med et balanceret 4,4 mm stik.

Der medfølger også en 6,3 mm til 3,5 mm adapter, og hovedtelefonerne leveres med en blød pose.

Prisen er opgivet til 599 euro, og de kommer på hylderne 21. februar.

Læs også:

Sennheiser HD 660 S

Raffineret referenceklang

Sennheiser har fornyet deres bedst sælgende entusiastmodel og gjort den endnu bedre.

Læs hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

Scroll to Top