TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Selvopladende sportshovedtelefoner fra Adidas Headphones

Alle former for lys forvandles til batterilevetid i de nye Adidas RPT-02 SOL hovedtelefoner.

forfatter
Publiceret 24/08/2022 - 11:02

Hører du til de miljøbevidste, som elsker nye spændende løsninger? Nu kan du købe Adidas RPT-02 SOL. Et par sportshovedtelefoner, hvor halvdelen er lavet af plast – og heraf kommer 87% fra genbrugt PC-ABS og nylon.

Takket være Exegers solcellemateriale, Powerfoyle, kan Adidas RPT-02 SOL konvertere alle typer lys til batterilevetid. Og når alt lys er slukket, har du stadig op til 80 timers spilletid tilbage.

På den ene side af høretelefonerne er der en lysindikator, der hjælper dig med at finde det stærkeste lys for optimal opladning. Gennem Adidas Headphones-app’en kan du som bruger følge din opladning og batteristatus i realtid.

“Hos Exeger brænder vi for at udvikle teknologi, der gavner både mennesker og planeten,” siger Giovanni Fili, CEO og grundlægger af Exeger. 

“Vi ser virkelig frem til at samarbejde med Adidas Headphones og se vores revolutionerende Powerfoyle™-teknologi komme til live gennem produkter, der kan bruges i hverdagen.”

adidas RPT-02 SOL
Hovedtelefonerne er IPX4-klassificeret og har indvendigt pandebånd og ørepuder, som begge kan vaskes og udskiftes, hvis det er nødvendigt. (Foto fra producenten)

“Lys har altid været en positiv energikilde for mennesker, og med ny teknologi kan det nu oplade vores hovedtelefoner,” siger Anders Olsson, produktchef hos Zound Industries. 

“Det er vigtigt, at vi fortsætter med at drive udviklingen og rykke grænserne for bærbar teknologi. Ved at udvikle Adidas RPT-02 SOL har vi været i stand til at teste disse grænser og lade musikken flyde, så atleter kan fokusere på deres præstationer uden at bekymre sig om at løbe tør for batteri.”

Pris og tilgængelighed

Adidas RPT-02 SOL er netop kommet på markedet, og prisen er 1.699 kroner.

En kommentar til “Selvopladende sportshovedtelefoner fra Adidas Headphones”

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både lydstudie og nydelse MM-500 er udviklet af og for studieteknikere, for at afsløre hele substansen i en optagelse. Noget som også giver ren nydelse til "almindelige mennesker".
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
lbpluss
Unikke hovedtelefoner Disse hovedtelefoner ser både fantastiske ud og lyder fremragende. Og med et udseende, som kun instrumentmagere kan designe.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Følg Lyd & Billede