Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Selvopladende sportshovedtelefoner fra Adidas Headphones

Alle former for lys forvandles til batterilevetid i de nye Adidas RPT-02 SOL hovedtelefoner.

Skrevet af / 24/08/2022 - 11:02
Selvopladende sportshovedtelefoner fra Adidas Headphones

Hører du til de miljøbevidste, som elsker nye spændende løsninger? Nu kan du købe Adidas RPT-02 SOL. Et par sportshovedtelefoner, hvor halvdelen er lavet af plast – og heraf kommer 87% fra genbrugt PC-ABS og nylon.

Takket være Exegers solcellemateriale, Powerfoyle, kan Adidas RPT-02 SOL konvertere alle typer lys til batterilevetid. Og når alt lys er slukket, har du stadig op til 80 timers spilletid tilbage.

På den ene side af høretelefonerne er der en lysindikator, der hjælper dig med at finde det stærkeste lys for optimal opladning. Gennem Adidas Headphones-app’en kan du som bruger følge din opladning og batteristatus i realtid.

“Hos Exeger brænder vi for at udvikle teknologi, der gavner både mennesker og planeten,” siger Giovanni Fili, CEO og grundlægger af Exeger. 

“Vi ser virkelig frem til at samarbejde med Adidas Headphones og se vores revolutionerende Powerfoyle™-teknologi komme til live gennem produkter, der kan bruges i hverdagen.”

adidas RPT-02 SOL
Hovedtelefonerne er IPX4-klassificeret og har indvendigt pandebånd og ørepuder, som begge kan vaskes og udskiftes, hvis det er nødvendigt. (Foto fra producenten)

“Lys har altid været en positiv energikilde for mennesker, og med ny teknologi kan det nu oplade vores hovedtelefoner,” siger Anders Olsson, produktchef hos Zound Industries. 

“Det er vigtigt, at vi fortsætter med at drive udviklingen og rykke grænserne for bærbar teknologi. Ved at udvikle Adidas RPT-02 SOL har vi været i stand til at teste disse grænser og lade musikken flyde, så atleter kan fokusere på deres præstationer uden at bekymre sig om at løbe tør for batteri.”

Pris og tilgængelighed

Adidas RPT-02 SOL er netop kommet på markedet, og prisen er 1.699 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

1 kommentar til “Selvopladende sportshovedtelefoner fra Adidas Headphones”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top