TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Selvopladende sportshovedtelefoner fra Adidas Headphones

Alle former for lys forvandles til batterilevetid i de nye Adidas RPT-02 SOL hovedtelefoner.

forfatter
Publiceret 24/08/2022 - 11:02

Hører du til de miljøbevidste, som elsker nye spændende løsninger? Nu kan du købe Adidas RPT-02 SOL. Et par sportshovedtelefoner, hvor halvdelen er lavet af plast – og heraf kommer 87% fra genbrugt PC-ABS og nylon.

Takket være Exegers solcellemateriale, Powerfoyle, kan Adidas RPT-02 SOL konvertere alle typer lys til batterilevetid. Og når alt lys er slukket, har du stadig op til 80 timers spilletid tilbage.

På den ene side af høretelefonerne er der en lysindikator, der hjælper dig med at finde det stærkeste lys for optimal opladning. Gennem Adidas Headphones-app’en kan du som bruger følge din opladning og batteristatus i realtid.

“Hos Exeger brænder vi for at udvikle teknologi, der gavner både mennesker og planeten,” siger Giovanni Fili, CEO og grundlægger af Exeger. 

“Vi ser virkelig frem til at samarbejde med Adidas Headphones og se vores revolutionerende Powerfoyle™-teknologi komme til live gennem produkter, der kan bruges i hverdagen.”

adidas RPT-02 SOL
Hovedtelefonerne er IPX4-klassificeret og har indvendigt pandebånd og ørepuder, som begge kan vaskes og udskiftes, hvis det er nødvendigt. (Foto fra producenten)

“Lys har altid været en positiv energikilde for mennesker, og med ny teknologi kan det nu oplade vores hovedtelefoner,” siger Anders Olsson, produktchef hos Zound Industries. 

“Det er vigtigt, at vi fortsætter med at drive udviklingen og rykke grænserne for bærbar teknologi. Ved at udvikle Adidas RPT-02 SOL har vi været i stand til at teste disse grænser og lade musikken flyde, så atleter kan fokusere på deres præstationer uden at bekymre sig om at løbe tør for batteri.”

Pris og tilgængelighed

Adidas RPT-02 SOL er netop kommet på markedet, og prisen er 1.699 kroner.

En kommentar til “Selvopladende sportshovedtelefoner fra Adidas Headphones”

Skriv en kommentar

blank
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hovedtelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mod Sony og Bose; her sigtes der nemlig højere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
I en larmende hverdag har du brug for disse! I hverdagens trafik og støj er det på tide at gøre din hørelse en tjeneste. Her er vores Top 10-liste over anbefalede hovedtelefoner og ørepropper med støjreduktion.
Px8 er nyt flagskib fra Bowers & Wilkins B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.
Selvformende hørepropper fra Logitech Individuelt formstøbte hørepropper har hidtil været forbeholdt professionelle musikere. Logitech har fundet en løsning, der virker genial.
Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Billede