Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

NYHED

RHA’s bedste hørepropper bliver trådløse

T20 er blandt de bedste hørepropper, og nu bliver de trådløse.

Skrevet af / 25/06/2019 - 12:32
RHA’s bedste hørepropper bliver trådløse

De laver nogle af de mest vellydende hørepropper. Skotske RHA har ikke mange års erfaring, men scorer stadig højt i vores tests. Det er især de billige modeller, der gør det godt. Men også nogle af de dyrere, såsom T20 – et par små hørepropper i stål med et sjældent åbent og frisk lydbillede.

Nu kommer de i en trådløs version, der ganske simpelt hedder T20 Wireless.

(Foto: RHA)

Den trådløse version er meget lig den med ledning, men har selvfølgelig ingen kabler. Bortset fra det, der forbinder propperne, hvor batteri og elektronik også sidder (se billede).

RHA opgiver batterilevetiden til 12 timer. T20 Wireless understøtter Bluetooth aptX, som kan give bedre lyd, og der medfølger udskiftelige bas- og diskantfiltre.

De små filtre skrues på åbningerne i propperne og løfter henholdsvis bas og diskant en smule. Rart for dem, der vil have lidt mere bas, for lyden i et par T20 er meget neutral og afbalanceret.

(Foto: RHA)

Propperne er i øvrigt sprøjtesikre og kan tåle regn og sved.

Indvendig har de 10 mm dynamiske dual-coil drivere, der giver et meget bredt frekvensområde, og propperne kan også bruges med ledninger for dem, der vil have endnu bedre lyd.

Der medfølger en række forskellige silikonedutter og formbare foam-plugs, så de allerfleste kan få propperne til at passe i ørerne.

(Foto: RHA)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top