TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

RHA’s bedste hørepropper bliver trådløse

T20 er blandt de bedste hørepropper, og nu bliver de trådløse.

forfatter
Publiceret 25/06/2019 - 12:32

De laver nogle af de mest vellydende hørepropper. Skotske RHA har ikke mange års erfaring, men scorer stadig højt i vores tests. Det er især de billige modeller, der gør det godt. Men også nogle af de dyrere, såsom T20 – et par små hørepropper i stål med et sjældent åbent og frisk lydbillede.

Nu kommer de i en trådløs version, der ganske simpelt hedder T20 Wireless.

(Foto: RHA)

Den trådløse version er meget lig den med ledning, men har selvfølgelig ingen kabler. Bortset fra det, der forbinder propperne, hvor batteri og elektronik også sidder (se billede).

RHA opgiver batterilevetiden til 12 timer. T20 Wireless understøtter Bluetooth aptX, som kan give bedre lyd, og der medfølger udskiftelige bas- og diskantfiltre.

De små filtre skrues på åbningerne i propperne og løfter henholdsvis bas og diskant en smule. Rart for dem, der vil have lidt mere bas, for lyden i et par T20 er meget neutral og afbalanceret.

(Foto: RHA)

Propperne er i øvrigt sprøjtesikre og kan tåle regn og sved.

Indvendig har de 10 mm dynamiske dual-coil drivere, der giver et meget bredt frekvensområde, og propperne kan også bruges med ledninger for dem, der vil have endnu bedre lyd.

Der medfølger en række forskellige silikonedutter og formbare foam-plugs, så de allerfleste kan få propperne til at passe i ørerne.

(Foto: RHA)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er slet og ret et sæt hovedtelefoner med fantastisk vellyd, som endda har støjreduktion.
Sjælefred til spotpris Creative Zen Hybrid ser langt dyrere ud, end de i virkeligheden er. Og sådan lyder de også.
Stjernestøv fra Sennheiser Efter tre år har Sennheiser endelig opdateret sine trådløse Momentum-hovedtelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
LG lancerer nye hørepropper LG’s nye TONE Free hørepropper sidder som støbt, og de lover store lydoplevelser med bl.a. Dolby Atmos og støjreduktion
Familieforøgelse i FreeBuds-familien FreeBuds-familien udvides med Pro 2
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend