TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Præstér mere med adidas

Nye hørepropper fra adidas kombinerer sport, design og innovation.

forfatter
Publiceret 27/10/2021 - 16:00

I dag kommer adidas Headphones og Zound Industries med deres første true wireless høretelefoner, som de siger vil give maksimal komfort hele dagen og tage din træning til næste niveau.

Med kombinationen af ydelse, design, funktionalitet og banebrydende teknologi på de spritnye hørepropper adidas Z.N.E. 01 ANC, adidas Z.N.E. 01 og adidas FWD-02 SPORT vil adidas gøre det nemmere for dig at bevæge dig mere og nå dine mål.

“True Wireless er noget, vi længe gerne har villet introducere i vores produktlinje, men vi har givet det den tid, der skulle til, så vi kunne udvikle et produkt, der virkelig flytter grænser, udfordrer de alternativer, der allerede er på markedet, og lever op til de krav, som vores aktive målgruppe stiller.

Ved at tilbyde en uovertruffen lydoplevelse, et frisk design inspireret af active wear samt avanceret teknologi udviklet med henblik på sportsudøvere er vi sikre på, at vores nye produkter kan forbedre folks liv, samtidig med at de er tro mod adidas’ DNA,” siger Ella Renneus, designer hos Zound Industries.

adidas Z.N.E 01 ANC fås i farverne Light Grey og Night Grey. (Foto: adidas)

Både til træning og til hverdag

adidas Z.N.E 01 ANC er, som navnet antyder, hørepropper med aktiv støjreduktion, hvor man også har mulighed for at vælge Awareness Mode, som slipper lyd igennem, så man kan holde styr på, hvad der sker i omgivelserne. Tanken er, at komforten skal være så god, at man både kan bruge hørepropperne til træning og i hverdagen.

På en opladning skal man kunne spille musik i fire en halv time med ANC og seks timer uden. Den samlede batterilevetid, inklusive opladninger fra etuiet, er opgivet til 20 timer med ANC og 26 timer uden.

Til dem, der ikke har lyst til eller mulighed for at bruge så mange penge på hørepropper, er der adidas ZNE 01, som ifølge producenten er designet til at fungere for alle og klar til at blive brugt med det samme, som de er – i byen, i fitnesscenteret og alt derimellem.

Her er lyttetiden opgivet til fem timer på en opladning og 25 timer i alt, hvis man medregner etuiet.

adidas Z.N.E. 01 passer måske til den lidt mindre tegnebog og fås i farven Night Grey. (Foto: adidas)

adidas FWD-02 Sport er hørepropper, der er optimeret til løbere og siges at tage løbetræningen til næste niveau ved hjælp af deres lydkvalitet og en række særlige funktioner.

Propperne er klædt i mesh-stof, der ånder og gør, at de kan tørre i etuiet. De har også en intuitiv touch-sensor, der skal gøre det let at styre dem trods handsker eller sved. Man får seks timers spilletid med disse hørepropper. I alt 19 timer inklusive etuiet.

Både adidas Z.N.E 01 ANC og adidas FWD-02 Sport er IPX5-klassificeret, hvilket vil sige, at de er svedtætte og også kan tåle regn eller sne. De har begge app-understøttelse og kan således bruges med adidas Headphones-app’en.

adidas FWD-02 Sport er sportshørepropper med åndbart mesh-stof, som gør, at de kan ligge i etuiet og tørre. Også de fås i Light Grey eller Night Grey. (Foto: adidas)

Pris og tilgængelighed

adidas Z.N.E. 01 ANC og adidas Z.N.E. 01 er i salg fra i dag og kan blive dine for henholdsvis 1.449 og 749 kroner. adidas FWD-02 dukker op til november med en pris på 1.299 kroner. De kan dog allerede bestilles nu.

adidasheadphones.com

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.
Trådløse STAX-hovedtelefoner koster ikke en formue De trådløse STAX Spirit S3 fra Edifier bruger specielle drivere. Men ikke den slags, man måske skulle tro.
De her kan du have i ørerne hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og med det fantastiske lydgennemslip er der stort set aldrig behov for at tage dem ud af ørerne.
Momentum 4: Sennheiser fornyer designet Sennheiser Momentum 4 Wireless får et helt nyt design. Vi forventer også en opgradering af samtalekvaliteten, men hvad med musikken?
Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?
Audezes dyreste er blandt de bedste vi har hørt LCD-5 er mindre og meget lettere end nogen af de andre hovedtelefoner i serien. Men sikke en lyd!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend