TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Pimpede Audio Technica hovedtelefoner

Audio Technica ATH-M50RD er en ny, rød version af den populære M50.

forfatter
Publiceret 21/02/2013 - 11:17

Den nye hovedtelefon, i fræk, rød farve, kommer i et begrænset oplag på 500 styk i hele Skandinavien.

Den nye model, ved navn ATH-M50RD, har samme glimrende lydkvalitet som ATH-M50. Det indebærer 45 mm elementer drevet af neodymmagneter, som tåler et tryk. Fjedrende spiralkabel aflaster både kabel og stik for unødig belastning, og i æsken medfølger en adapter fra 3,5 mm minijack til 6,3 mm jack.

ATH-M50RD er først og fremmest beregnet til DJ-brug og lytning gennem en god hovedtelefonforstærker, eftersom effektiviteten ikke bliver alverden fra iPod´en eller din smartphone.

Vejledende pris bliver 1.299 kroner, når ATH-M50RD lanceres i marts.

audio-technica.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend