TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny generation af Philips Fidelio

Philips Sound lancerer to nye Fidelio-modeller, to sports-hovedtelefoner, samt de første søvnhovedtelefoner.

forfatter
Publiceret 08/02/2023 - 13:15

TP Vision, der står bag Philips’ TV- og lydprodukter, har holdt sin årlige præsentation af nyheder. Præsentationen fandt sted i Amsterdam, hvor vi havde en mand på pletten.

På lydsiden handlede lanceringerne om hovedtelefoner. Og her fik man blandt andet en ny generation af Philips Fidelio at se (og høre).

Det handler om over-ear-modellen Fidelio L4 og de helt trådløse hørepropper Fidelio T2 TWS. Begge modeller er støjreducerende (ANC) hovedtelefoner med helt nye, grafenbelagte drivere, der skulle sikre bedre lydkvalitet. Den trådløse forbindelse på begge er opdateret til Bluetooth 5.3. Begge tilbyder LC3- og LDAC-codecs for højtopløst trådløs lyd.

DSC_7056 DSC_7287
<
>
Philips Fidelio L4. (Foto: Audun Hage)

Til træningsbrug lancerede TP Vision modellerne A5508 TWS og A5608. Sidstnævnte går bogstavelig talt går lige til benet, da A5608 er såkaldte bone conducting hovedtelefoner, hvor lyden overføres som vibrationer via knoglerne. Man er dermed ikke “lukket inde” i sin lydboble, mens man træner. A5508 og A5608 bruger begge Bluetooth 5.3 med LC3-codec. Og begge har IPX5-tæthed mod sved og vand.

DSC_7290 DSC_7091
<
>
Philips GO A5508. (Foto: Audun Hage)

Sidst, men ikke mindst, kan man nu få Philips-hovedtelefoner til brug i den del af døgnet, hvor man ikke lytter til musik, nemlig om natten. N780 sleepbuds er designet i samarbejde med søvnforskere, og er angiveligt “en komplet søvnløsning,” der analyserer og kvalitetsmåler ens søvn.

N7808’s sleepbuds er kun 6 mm tykke, hvilket gør dem nemme at have i øret hele natten lang. Sensorer overvåger brugerens søvnmønster for at tilpasse lydafgivelsen, og der skrues  automatisk ned, når brugeren faldet i søvn. N7808 kan ikke kun bruge i søvne, men også til at foretage opkald og streame musik.

Med Philips N7808 Sleepbuds kan du bruge hovedtelefoner døgnet rundt. De er nemlig beregnet til at blive brugt i søvne. (Foto: Audun Hage, L&B)

Priser og leveringsdatoer på hovedtelefonerne er ikke oplyst endnu.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Ananas i øregangene Bang & Olufsen har lavet en ny specialudgave af deres EX-hørepropper. Denne gang i ananas-gul.
De fedeste hovedtelefoner til under 3000 kr.? De kinesiske hovedtelefoner FiiO FT3 kan være de heftigste, der er lavet i denne prisklasse.
lbpluss
En storm i et glas vand Argon Audio Quiet Storm ligner et sæt dyrere hovedtelefoner. Lyden står dog ikke mål med designet.
lbpluss
Proffer behøver ikke at betale mere Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, de er letdrevne med billigt udstyr, og de lyder meget dyrere, end prislappen giver indtryk af.
Hovedtelefoner for musikelskere De ser ud som før, men lyden er bedre end nogensinde i Sennheisers nyeste hovedtelefoner.
Følg Lyd & Billede