TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Miljøvenlige hovedtelefoner

Grape er et nyt hovedtelefonmærke, hvor god lyd og miljøbevidsthed skal gå hånd i hånd. De er lavet af træ og ser meget tiltalende ud.

forfatter
Publiceret 28/02/2013 - 10:08

Hovedtelefonerne og ørepropperne er lavet af naturlige materialer, hvor forskellige træsorter dominerer. Firmaet bag donerer én dollar for hver solgt hovedtelefon til organisationer, som arbejder for at forhindre træfældning i truede miljøer.

Grapes hovedtelefoner leveres i fire forskellige træsorter og koster mellem 250 og 700 kroner. Indvendig er de bestykket med tilpassede elementer, som skal give naturlig lyd huset i naturlige materialer. Og vi må medgive, at de ser lækre ud.
O300_Ebony_rundt
Den kablede model, Q300, er vist i ibenholt-udførelse og er en kompakt model, som kan klappes sammen og er tilpasset mobiltelefoner. Og har mikrofon, således at man kan tage imod opkald, uden at tage hovedtelefonerne af. Q310 hedder topmodellen, hovedtelefonen øverst, i bambus. Den har aftageligt kabel og større øreklokker for bedre bærekomfort og lyd. Og kan klappes sammen til en lille bold.
I110_Cherry
To ørepropper findes også, I110 og I100, selvfølgelig i træ, og leveres også i to miljøvenlige kartoner, med silikonepropper, bæretaske og en lille nøglering.

Grape hovedtelefoner

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend