Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Miljøvenlige hovedtelefoner

Grape er et nyt hovedtelefonmærke, hvor god lyd og miljøbevidsthed skal gå hånd i hånd. De er lavet af træ og ser meget tiltalende ud.

Skrevet af / 28/02/2013 - 10:08
Miljøvenlige hovedtelefoner

Hovedtelefonerne og ørepropperne er lavet af naturlige materialer, hvor forskellige træsorter dominerer. Firmaet bag donerer én dollar for hver solgt hovedtelefon til organisationer, som arbejder for at forhindre træfældning i truede miljøer.

Grapes hovedtelefoner leveres i fire forskellige træsorter og koster mellem 250 og 700 kroner. Indvendig er de bestykket med tilpassede elementer, som skal give naturlig lyd huset i naturlige materialer. Og vi må medgive, at de ser lækre ud.
O300_Ebony_rundt
Den kablede model, Q300, er vist i ibenholt-udførelse og er en kompakt model, som kan klappes sammen og er tilpasset mobiltelefoner. Og har mikrofon, således at man kan tage imod opkald, uden at tage hovedtelefonerne af. Q310 hedder topmodellen, hovedtelefonen øverst, i bambus. Den har aftageligt kabel og større øreklokker for bedre bærekomfort og lyd. Og kan klappes sammen til en lille bold.
I110_Cherry
To ørepropper findes også, I110 og I100, selvfølgelig i træ, og leveres også i to miljøvenlige kartoner, med silikonepropper, bæretaske og en lille nøglering.

Grape hovedtelefoner

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top