TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lovende lyd fra Beyerdynamic

Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.

forfatter
Publiceret 11/07/2022 - 14:29

Jeg måtte dobbelttjekke, om det virkelig kunne passe, at Beyerdynamic ikke har lavet trådløse hørepropper før Free Byrd. Det stemte. Utroligt nok. Det vil sige, de har lavet trådløse hørepropper tidligere, men med ledning mellem propperne. Altså ikke ægte trådløse hørepropper.

Det er Free Byrd til gengæld, og der er en grund til, at vi ser frem til at teste dem. Normalt når vi tester noget fra Beyerdynamic, bliver vi ofte begejstrede over lydkvaliteten, som altid holder et højt niveau. Derfor er der al mulig grund til også at have visse forventninger til lyden fra Free Byrd.

beyerdynamic Free BYRD tableview grey 1920x1920 2
Beyerdynamic Free BYRD grey

De kombinerer aktiv støjreduktion med medhør, 11 timers batteritid og Bluetooth 5.2 med IPX4 vandtæthed. De understøtter også Alexa og Google Fast Pair på Android-mobiler, og sandsynligvis også Siris stemmestyring.

Beyerdynamic siger desuden, at Free Byrd understøtter aptX Adaptive og AAC-filer, og to mikrofoner på hver høreprop skal give klar tale i telefonsamtaler.

Lydkalibreringssystem

beyerdynamic Free BYRD earbuds group shot 1920x1920 3
Beyerdynamic Free BYRD

Etuiets indbyggede batteri giver op til 30 timers batteritid, og det kan lades med induktionsladning på en ladeplade. 10 minutters ladning skulle give op til 70 minutter med musik.

Der findes en MIY-app til hørepropperne, hvor man kan tilpasse lyden til sine egne ører med Mosayc og selv justere balancen med en equalizer i app’en. Mosayc starter en 2 minutters test, som man lagrer resultatet af, hvorefter man bruger det som sin foretrukne lydprofil.

 

beyerdynamic Free BYRD earbuds front view black 1920x1920 4
Beyerdynamic Free BYRD

Free Byrd leveres med i alt otte par hørepropper, tre af dem er formbare skumpropper. Der medfølger også et USB-kabel til opladning af propperne og etuiet.

Prisen er angivet til 229 euro, altså ca. 1700 kroner.

Top 10 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner

Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.

Annonce
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

Tjek disse lækre hovedtelefoner! Husk navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambitiøse flagskib blandt hovedtelefoner.
… koste hvad det koste vil Mark Levinson laver ikke billige ting, og de har ikke tænkt sig at begynde nu - med deres første trådløse, støjreducerende hovedtelefoner. Men hvor gode er de?
Hør mere af omgivelserne med disse hørepropper Mange er meget optaget af lyddæmpning i deres hørepropper. Men nogle gange er det smartere at slippe omgivelserne ind. Creative Sensemore Air går længere end de fleste.
Stikker ud i mængden - og af øret En i denne sammenhæng tung og stor sports-høreprop, der leverer varen både på komfort og lyd.
Forbasket godt nyt fra Focal Focal Bathys er et 'must have’-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støjreduktion.
Årets bedste hovedtelefoner 2022-2023 Her er de bedste hovedtelefoner – og sådan vælger du de rigtige.
Følg Lyd & Billede