Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

NYHED

Libratone: Vores trådløse Track Air+ ANC-hørepropper er de mest avancerede på markedet

Kan mere og koster mindre end Sony WF-1000XM3.

Skrevet af / 09/07/2019 - 16:02
Libratone: Vores trådløse Track Air+ ANC-hørepropper er de mest avancerede på markedet

Libratone har lanceret en skarp konkurrent til Sony WF-1000XM3, som vi netop har givet 6 stjerner og vores specielle anbefaling her på siden.

Ligesom Sonys hørepropper er Libratones nye Track Air+ udstyret med aktiv støjreduktion og hører til den meget ombejlede kategori af “True Wireless” hovedtelefoner. Men i modsætning til Sonys propper understøtter Libratone Track Air+ trådløs opladning. Således kan opladningsetuiet oplades via en QI-kompatibel ladestation, Libratone Coil, der kan købes tilbehør. Desuden er Track Air+ vand- og stænksikre (IPX4), så de er bedre egnede til sport end Sonys propper.

Opladningsetuiet har strøm nok til at oplade hørepropperne tre gange. I alt får man 24 timers batteritid, inden etuiet må oplades igen. (Foto: Libratone)

Batterietiden er 6 timer på en fuld opladning. Der er strøm nok i opladningsetuiet til tre fulde opladninger, så du i alt altså kan få 24 timers musik ud af propperne, inden etuiet skal lades op igen. En fuld opladning af hørepropperne varer godt en times tid.

Med aktiv støjreduktion fjernes støj op til 30 dB fra omgivelserne. Propperne forbindes til mobilen via Bluetooth 5.0, og den tilhørende app lader dig enten indstille støjreduktionsniveauet manuelt, eller også kan støjreduktionen automatisk tilpasse sig omgivelserne. Altsammen takket være det seneste Qualcomm QCC5121-chipsæt.

Libratone Track Air+ med etui til opbevaring og opladning. (Foto: Peter Gotschalk)

Pris og tilgængelighed

De nye hørepropper fra Libratone vejer 5,6 gram per prop og kommer i sort og hvid. Prisen er 1.499 kroner, og produktet kan købes i Danmark fra august måned.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top