Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Køb af Beats truet af fuld Dr. Dre

Apple er ikke glade for, at nyheden om opkøbet af Beats Audio er sluppet ud til offentligheden.

Skrevet af / 26/05/2014 - 15:55
Køb af Beats truet af fuld Dr. Dre

Faktisk er firmaet i Cupertino så arrige over, at Dr. Dre i en video, som blev uploadet til YouTube for et par uger siden, blærer sig med at blive den første hip hop-milliardær på grund af salget af Beats Audio til Apple, at handlen nu risikerer at gå i vasken. Det skriver macrumors.com, som refererer til denne artikel fra Billboard.

Som minimum har Dre’s opførsel fået Apple til at tvivle stærk på, om rapperen nu er egnet som topchef i Apple, hvilket ellers tidligere har været planen.

Macrumors skriver i øvrigt også, at Apple åbenbart ikke er villige til at betale så meget som ellers antaget for streaming-tjenesten, Beats Music, der kun har 200.000 betalende abonnenter.

Det bliver altså spændende at se, om det, der skulle have været den største handel i Apples historie, nu overhovedet bliver til noget. Mens vi venter, kan vi fordrive tiden med at se den YouTube-video med Dr. Dre, som åbenbart har fået Apple-ledelsen til at se rødt.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top