Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

IFA 2023: Shure Aonic 50 II

Og hybrid støjreduktion.

Skrevet af / 02/09/2023 - 19:15
IFA 2023: Shure Aonic 50 II

Den nye udgave af Shures bedste trådløse hovedtelefoner er blevet forbedret på næsten alle områder. Aonic 50 II har for eksempel spatial audio, som giver en slags surround-effekt. Den har også en ny hybrid støjreduktion, bedre batterilevetid og måske vigtigst af alt, endnu bedre lyd.

For at tage det sidste først skulle en ny Qualcomm-processor med Snapdragon Sound Technology give de 50 mm store enheder mere information og ditto bedre lyd. Den understøtter Bluetooth aptX Adaptive, med AAC, LDAC og SBC codecs, og der er en ShurePlus Play app med eq, hvor du også kan lave andre indstillinger.

Læs også Støjdræbere med ordentlig lyd Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.

Det er lidt uklart, hvad Shure mener med “hybrid støjreduktion”, men modellen bruger seks mikrofoner, der tilpasser støjreduktionen. Du kan vælge mellem fire indstillinger som Light, Moderate, Max og MaxAware, og der er intet, der tyder på, at høretelefonerne har adaptiv støjreduktion, som analyserer støjen og tilpasser støjreduktionen efterfølgende.

Foto: Shure

Med spatial audio får du som nævnt en slags surround-effekt, som kan bruges til både film og musik, og her er der tre indstillinger at vælge imellem: Music, Cinema og Podcast, og det sker selvfølgelig via app’en.

Batteritiden er blevet kraftigt forbedret til 45 timer, og bare et kvarters opladning giver fem timer mere batterilevetid.

Aonic 50 II kommer med et etui, et 3,5 mm hovedtelefonkabel til dem, der ønsker at bruge dem med ledning, og et USB-opladningskabel. Prisen er angivet til 399 euro.

Foto: Shure
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Scroll to Top