Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

IFA 2022: Hørepropper til arbejde og fritid

Jabra Elite 5 lover at sætte omverden på pause.

Skrevet af / 01/09/2022 - 17:08
IFA 2022: Hørepropper til arbejde og fritid

For første gang siden 2019 er den store elektronikmesse IFA tilbage på vanlig vis i den tyske hovedstad Berlin.

Danske Jabra benyttede sig af lejligheden til at lancere et sæt nye trådløse hørepropper med såkaldt hybrid støjreduktion baseret på Qualcomms QCC3050 Bluetooth chipset.

Jabra Elite 5 Angle 4 Gold Beige LB Large RGB
Jabra Elite 5 kommer med Bluetooth Multipoint, der giver hørepropperne mulighed for at være forbundet til to enheder på samme tid. (Foto: Jabra)

Hybrid ANC (Active Noise Cancellation), som Jabra kalder det, benytter feedback-mikrofoner inde i øret og feedforward-mikrofoner udenpå. Det betyder, at ANC-ydeevnen er mindre følsom overfor, hvordan man placerer sine hørepropper i ørene, samtidig med at det sikrer, at du får en mere stabil støjreduktion på tværs af et bredere lydspektrum, forklares det.

Derudover skal 6-mikrofoners opkaldsteknologi – takket være de udvendige mikrofoner, som er konstant aktive, samt de indvendige mikrofoner, der aktiveres automatisk, når det blæser – sørge for pålidelige opkald.

Jabra Elite 5 Titanium Black Contextual on the go Large 5000px RGB 300dpi
Hørepropperne understøtter såvel Alexa Built In som Google Assistant for håndfri betjening. Jabra lover desuden nem parring bl.a. vha. Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair. (Foto: Jabra)

Jabra Elite 5 kommer med justérbar equalizer, og de er i øvrigt IP55-certificerede. Batterilevetiden angives til 7 timer med ANC slået til (ergo 28 timer i alt med opladningsetuiet).

Pris og tilgængelighed

Jabra Elite 5 kan købes nu hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.199 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Denne hovedtelefonforstærker kan drive alt

Technics lover de klareste samtaler

Dali lancerer high-end hovedtelefoner

B&O i Barbie-pink

Audeze laver professionelle hovedtelefoner, du har råd til

Rumlig lyd? Så tjek disse hovedtelefoner!

Scroll to Top