TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: Hørepropper til arbejde og fritid

Jabra Elite 5 lover at sætte omverden på pause.

forfatter
Publiceret 01/09/2022 - 17:08

For første gang siden 2019 er den store elektronikmesse IFA tilbage på vanlig vis i den tyske hovedstad Berlin.

Danske Jabra benyttede sig af lejligheden til at lancere et sæt nye trådløse hørepropper med såkaldt hybrid støjreduktion baseret på Qualcomms QCC3050 Bluetooth chipset.

Jabra Elite 5 Angle 4 Gold Beige LB Large RGB
Jabra Elite 5 kommer med Bluetooth Multipoint, der giver hørepropperne mulighed for at være forbundet til to enheder på samme tid. (Foto: Jabra)

Hybrid ANC (Active Noise Cancellation), som Jabra kalder det, benytter feedback-mikrofoner inde i øret og feedforward-mikrofoner udenpå. Det betyder, at ANC-ydeevnen er mindre følsom overfor, hvordan man placerer sine hørepropper i ørene, samtidig med at det sikrer, at du får en mere stabil støjreduktion på tværs af et bredere lydspektrum, forklares det.

Derudover skal 6-mikrofoners opkaldsteknologi – takket være de udvendige mikrofoner, som er konstant aktive, samt de indvendige mikrofoner, der aktiveres automatisk, når det blæser – sørge for pålidelige opkald.

Jabra Elite 5 Titanium Black Contextual on the go Large 5000px RGB 300dpi
Hørepropperne understøtter såvel Alexa Built In som Google Assistant for håndfri betjening. Jabra lover desuden nem parring bl.a. vha. Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair. (Foto: Jabra)

Jabra Elite 5 kommer med justérbar equalizer, og de er i øvrigt IP55-certificerede. Batterilevetiden angives til 7 timer med ANC slået til (ergo 28 timer i alt med opladningsetuiet).

Pris og tilgængelighed

Jabra Elite 5 kan købes nu hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.199 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både lydstudie og nydelse MM-500 er udviklet af og for studieteknikere, for at afsløre hele substansen i en optagelse. Noget som også giver ren nydelse til "almindelige mennesker".
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
lbpluss
Unikke hovedtelefoner Disse hovedtelefoner ser både fantastiske ud og lyder fremragende. Og med et udseende, som kun instrumentmagere kan designe.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Følg Lyd & Billede