Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Huawei FreeBuds Pro 3: – Meget bedre til samtale

Med de nye FreeBuds Pro 3 lover Huawei meget bedre kvalitet på din stemme i samtaler.

Skrevet af / 18/10/2023 - 08:20
Huawei FreeBuds Pro 3: – Meget bedre til samtale

Huawei hævder at kombinere teknologi og design på en ny måde med FreeBuds Pro 3. Som med Pure Voice 2.0 dæmper støj fra omgivelserne endnu mere effektivt end før under samtaler, og hvor brugerens stemme opfanges 2,5 gange bedre, så den går endnu tydeligere igennem til modtageren i den anden ende. I alt fire mikrofoner opfanger direkte lyd og baggrundsstøj, og en speciel algoritme filtrerer derefter støjen fra og gør stemmen tydeligere.

huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 2-scaled
Foto: Huawei

Vindstøj, som er særligt udfordrende, bliver også undertrykt bedre end tidligere. Ifølge Huawei op til 80 procent bedre.

Den aktive støjreduktion, når man lytter til musik, skal også være reduceret med 50 procent i forhold til tidligere modeller. Huawei bruger kunstig intelligens og adaptiv ANC til at tilpasse støjreduktionen til situation og omgivelser.

Ekstra god lyd-codec

Hørepropperne bruger dobbelte drivere, hvoraf den ene er en 11 mm basenhed. Til de høje frekvenser bruges en såkaldt balanceret armatur. Pro 3 understøtter LDAC for ekstremt god lyd, med op til 990 kbit/s lydkvalitet (tæt på CD-kvalitet).

Og så er der såkaldt triple adaptive EQ, en algoritme, som analyserer lydniveauet, øregangens form og proppernes forsegling i realtid og tilpasser sig med EQ for at give den bedst mulige lyd til enhver tid.

Tåler vand og støv

Hørepropperne er med IP54-certificering designet til at modstå både vand og støv. Uanset om du sveder i træningscenteret eller går rundt i byens gader en regnfuld aften, bør FreeBuds Pro 3 kunne håndtere det. Ladeetuiet er krympet lidt siden sidst, så det buler mindre i lommen, og selve hørepropperne er 5 procent lettere end deres forgængere.

I dag forventer man at kunne koble hørepropper og hovedtelefoner til mindst to enheder samtidig. Og det er netop, hvad FreeBuds Pro 3 kan. Og har du både iOS- og Android-enheder, skifter hørepropperne ifølge Huawei problemfrit mellem dem.huawei-freebuds-pro-3-green 2-topaz-enhance-3840w

Foto: Huawei

31 timer

Huawei fremhæver batterilevetiden i FreeBuds Pro 3 som særligt imponerende. I virkeligheden er de 6,5 timer i propperne ret gennemsnitligt i dag, selv om vi loves at få over 24 timer ekstra fra ladeetuiet.  31 timer i alt. Det er med støjreduktionen slået fra – med den slået til reduceres tiden til 4,5 timer i propperne.

Selve etuiet er glasbetrukket og med skjulte hængsler for lidt ekstra elegance.

Huawei hævder at være inspireret af naturen i sit valg af farver, hvor du kan vælge mellem sølv, hvid og en metallisk grøn farve.

Huawei FreeBuds Pro 3 colors-topaz-enhance-3840w
Foto: Huawei

Huawei FreeBuds Pro 3: Tilgængelighed og pris

Huawei FreeBuds Pro 3 vil være tilgængelig fra midten af ​​november, og prisen ser ud til at blive ca. 1.800 kroner.

Mere info: consumer.huawei.com

huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 6-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 5-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 4-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 7-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 3-scaled
<
>
Foto: Huawei
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Scroll to Top