TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefonforstærker til elektrostaten

Den japanske specialist på elektrostat hovedtelefoner lancerer en ny forstærker tilpasset disse specielle hovedtelefoner

forfatter
Publiceret 04/10/2012 - 11:42

Stax lancerer den nye Stax SRM-252S hovedtelefonforstærker, som er dedikeret til elektrostatiske hovedtelefoner. Stax SRM-252S er en videreudvikling af SRM-252, som gennem årene har været Stax entry level hovedtelefonforstærker. Den nye S model, hvor S står for Super, er imidlertid af en helt anden klasse. På trods af den diminutive størrelse, er SRM-252S en fuldblods Stax, hvilket man straks hører., siger man fra distributören HiFi Freaks. Den trækker Stax hovedtelefoner med lethed, og leverer en åben, detaljeret, og letflydende gengivelse, der virkeligt understreger Stax hovedtelefonernes force, den gennem musikalske gengivelse, siger man videre.

Kredsløbteknisk er SRM-252S en DC-koblet klasse A forstærker, med en frekvensgang fra DC til 35KHz. Forvrængningen er beskedne 0,01%. SRM-252S har udgang til elektrostat hovedtelefon på forsiden, mens bagsiden indeholder stik til den eksterne strømforsyning og dobbelte RCA bøsninger der kan tilsluttes en forforstærker, preout på integreret forstærker, tape out, direkte til en CD eller evt til en PC.

Prisen for SRM-252S er kr 3795,- HiFi Freaks tilbyder et sæt bestående af SRM-252S og hovedtelefonen SR-207. SR-207 koster normalt kr 3195,- Samlet koster SRS-2170, som sættet kaldes kr 6495,-.

www.hififreaks.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend