Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Hovedtelefonforstærker til elektrostaten

Den japanske specialist på elektrostat hovedtelefoner lancerer en ny forstærker tilpasset disse specielle hovedtelefoner

Skrevet af / 04/10/2012 - 11:42
Hovedtelefonforstærker til elektrostaten

Stax lancerer den nye Stax SRM-252S hovedtelefonforstærker, som er dedikeret til elektrostatiske hovedtelefoner. Stax SRM-252S er en videreudvikling af SRM-252, som gennem årene har været Stax entry level hovedtelefonforstærker. Den nye S model, hvor S står for Super, er imidlertid af en helt anden klasse. På trods af den diminutive størrelse, er SRM-252S en fuldblods Stax, hvilket man straks hører., siger man fra distributören HiFi Freaks. Den trækker Stax hovedtelefoner med lethed, og leverer en åben, detaljeret, og letflydende gengivelse, der virkeligt understreger Stax hovedtelefonernes force, den gennem musikalske gengivelse, siger man videre.

Kredsløbteknisk er SRM-252S en DC-koblet klasse A forstærker, med en frekvensgang fra DC til 35KHz. Forvrængningen er beskedne 0,01%. SRM-252S har udgang til elektrostat hovedtelefon på forsiden, mens bagsiden indeholder stik til den eksterne strømforsyning og dobbelte RCA bøsninger der kan tilsluttes en forforstærker, preout på integreret forstærker, tape out, direkte til en CD eller evt til en PC.

Prisen for SRM-252S er kr 3795,- HiFi Freaks tilbyder et sæt bestående af SRM-252S og hovedtelefonen SR-207. SR-207 koster normalt kr 3195,- Samlet koster SRS-2170, som sættet kaldes kr 6495,-.

www.hififreaks.dk

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top